Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, 25 October 2014

1st Giveaway By Cik Puan Jelita

selamat pagi..hari ni join GA pulak lah...meh2 tgok...



(ni cik mah copy dari cik puan jelita ye...)
SYARAT-SYARAT

1. FOLLOW Blog Cik Puan Jelita aka cikjelita.blogspot.com
 (keputusan pemenang bertuah akan di umum dalam blog!) 
SUDAH

2. Copy PICTURE di atas ni dan link kan ke 
(Link kan ke entri "1st Giveaway By Cik Puan Jelita")
SUDAH

3. Sila letak TITLE entri dengan "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" ye.
SUDAH

4. Sila TAG kan seberapa ramai kawan2 anda untuk join giveaway ni ye!
(minimum 3 orang!)

5. Sila TINGGALKAN LINK anda tentang "1st Giveaway By Cik Puan Jelita" di ruangan komen entri ini 
(Kalau takde tinggalkan link entri, penyertaan tidak di kira)
SUDAH JUGA

Giveaway ni bermula pada hari ini! 

( 20 Oktober -19 November 2014 )

HADIAH??

Haa.. seperti banner picture di atas la. 5 hadiah berupa :

 1. 2x set beads(really tak tahu nama betulnya tapi dia beads, susun-susun jadi bentuk cupcakes etc then iron-boleh buat keychain etc) Milikinya zaman kreatif dan rajin dulu, sekarang dah meluntur kekreatifan itu. Best jugak buat ni, ralit je, stress pun hilang. Rindu pulaks zaman dulu rajin tu. Sekarang tak boleh dah dok sibuk layan anak.

2. 2x 5pcs kain felt saiz A4
3. 2pcs Decorating Sticker

Senang! Update dan tag kawan!
Yeahh! Apa tunggu lagi kan? 

Cabutan bertuah akan di lakukan oleh kite sendiri =)

MOGA2 ADALAH REZEKI UNTUK CIK MAH...klau boleh nk hadiah yg first tu lah..mcm menarik je..hehehe..menang pun xlagi..tetiba nk hadiah...jomlah kawan2 join..support mommy jelita..


TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

suhailah hamid said...

Good luck :)

Cik Jelita said...

good luck cik mah...but xnampak pun komen cik mah letak link kat entri itu...cecepat komen yer...takut nanti tercicir pulak masa buat undi lepas tarikh tutup nanti...

siti zawiah said...

singgah sini dari giveaway yg sama.. :)

http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/1st-giveaway-by-cik-puan-jelita.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...