Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 10 October 2014

Walker 360 degree...


Selamat pagi lagi...sebulan dah berlalu,.terima kasih buat semua mommy2 n cantik manis yg bg cadangan n pendapat buat cik mah..alhamdulillah..cik mah belikan azwa walker sebagai hadiah 6 bulan buat azwa...syukur alhamdulillah ada rezeki ummi berbisnes belikan azwa walker...abah pun sponser juga tau..tq abah juga..

Klau mommy2 tgok blik post yg cik mah tnya tu..cik mah amik gmbr secara rambang..xle la details tgok pun..skali bila wat post ni..la baru perasan...cik mah beli yg sama lah..cuma warna je lain..warna biru semestinyalah pilihan ummi n abah...

Reaksi azwa masa nk beli walker ni...cik mah beli masa hari azwa checkup 6 bulan..kat manjaku wangsa maju...yg ummi n abah berkenan..semua try masukkan azwa..ada yg azwa xnk masuk..ada yg mcm hilang arah..xtau nk main ape..sbb mainan sikit sngt...pastu mainan xmenarik kot..masa ni ada yg less 10% and 20%...

Ada jugaklah 45 minit ummi n abah memilih yg tebaik...n harga juga antara yg diberi perhati..cik mah target mahal2 pun RM300 je...tu maksimum...n pemilihan ni juga untuk adik2 azwa..untuk masa depan..wah..perancangan..memandangkan bukanlah setahun pun azwa pkai walker ni...maybe 5-6 bulan je..



Tadaaa...suka sngt azwa ngan butterfly tu..semua die nk makan...nmpk x buku tu..tu beli dari kakak cik mah..opss..x.x..ciklong hadiahkan...ada 4 sebenarnya..1 gantung kat walker..xle main je..kena gak baca buku...hehehe....le cari kat my baby & kids online shop ..facebook tau..

Teruskan..walker ni juga le jadi rocker gtu,.n paling best..walker ni ada 3 tahap ketinggian...ni yg azwa pkai..tahap terbawah skali...

Yg pling best juga juga..masa beli ummi n abah xtau pun yg seat walker ni le pusing 360 degree tau...punya masa test2 tu kami angkat azwa depan belakang n pelik ngan tempat duduk tu..tp tetap nk beli..hahaha..dah blik tu baru perasan..yg seat tu le pusing2,.patutlah pun mainan tu keliling depan belakang..


Ada musik2 juga le pasang..nmpk x yg depan tu..tu ada bunyi2..nk main mcm piano pun boleh juga tau..n azwa suka sbb ada cermin..ala2 cermin..die suka tersenyum tgok muka die...yg bunga tu cermin lah tu..then cermin tu ada bunyi2 plastik...

Syukur alhamdulillah..azwa suka duduk dlm ni.kadang tu azwa yg dngn sendiri nk masuk dlm tu tau...terlompat2 die..syukur..

N sekarang ni alhamdulillah syukur sngt..lebih senng ummi nk masak...azwa teman ummi dari tengah2 antara dpur n ruang tamu...rumah kecik je..selangkah je dah masuk dapur..

Nk mandi pun lebih tenang sbb xla azwa merayau2 masuk bawah meja ke..berdiri nk pegang tv ke...tenang hati cik mah...

So..mmg klau ada budget lebih dari mommy2 le r belikan walker ni utk anak tersayang..sbbnya mmg sngt berguna n bg cik mah xmembazir..tq atas segala cadangan n pendapat...

TQ

PUAN MAH..


17 00 sudi berkongsi cerita:

suhailah hamid said...

Cantiknya walker azwa. Ni yg rasa mcm nk beli juga. Ank sue pun umo 6 bln.

Salam kenal dr sue.
www.sihatitunikmat.com

Mila Hilas said...

amboi azwa.suka ye duk main dlm tu? hehe

Fiqah Feeona said...

wahh...Azwa..Dapat kereta yer...

InaYusoff said...

suke la azwa tuuuuuuuu...

abes la dia tawaf satu rumah dengan walker tuu...
hihi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah, wahhh lawa gila walker 360 darjah ni! suami sheila pun excited carikan walker untuk Adam. risau dia kita takleh buat kerja rumah. sekarang rocker dah tak functional sangat. nak didukung ajee Adam ni. hihiiii singgah menabung untuk Azwa ~~~

SarahSyafiq said...

cantik menarik walker azwa.siap ada cermin, baby suka tgk reflection diri sendiri.

Z@i Z@mR33 said...

1st time tgk walker 360 ni.cntik sgt

cikblueberry said...

cantik la walker nie..berkenan la

Dkna Abza said...

tak sabar tunggu anak besar sikit.. nak letak dalam walker.. Anak kita seusia yea cikmah.. :)

s h a said...

Wahh...cantiknye walker azwa omei...nak pinjam untuk hana boleh. ;)

cik mah said...

Tq2...mmg ni yg azwa pling suka n sngt membantu walker ni utk cik mah wat keje..

cik mah said...

Aaa..die suka mainan bnyk kat walker tu..tu yg kdng2 sendiri nk masuk..

cik mah said...

Hehhee..aaa..ada 2 kereta..1 stoller..ni kereta dlm rumah..

cik mah said...

Mmg die suka..akhirnya beli juga..sbb suri rumah mmg perlukan..lagi2 die dah pndai memanjat n kutip2..

cik mah said...

Waalaikunsalam...kan2..mmg puas ht ngan hrganya...azwa pun seronok..snng hati nk wat keje..aa..dah besar sikit bby xmo sngt dok atas rocker ni..

cik mah said...

Tq2..betul tu..tgok muka sendiri pastu sngih2..hehe

cik mah said...

Kan2..cik mah pun br pertama kali juga jumpa..dab beli br tau..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...