Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 28 October 2014

Model Tudung baby

Selamat pagi....alhamdulillah hari ni nk share tudung baby...seperti biasalah..azwa adalah model tudung baby utk cik long ya..

TdAaaa...




Pada yg berminat nk dptkan tudung bby comel ni le dapat kan kat my baby & kids online shop ye.

Hrga RM10 utk 1 tudung...saiz ni cik mah rasa sesuai utk bby smpai setahun kot...

Mmg selesa sngt..sbb azwa xde marah2 pun masa pkai..elok je..slalu juga cik mah g pejabat pos pkaikan azwa tudung...tudung ni pun xla labuh sngt...sedang elok je lah utk bby..

Payah benar nk amik gmbr azwa ni tau..setengah jam jugalah cik mah berusaha memujuk..siap pasang astro oasis lagi nk bg azwa duduk diam..

Alhamdulillah...skrng ni azwa dah pndai bila dngr ayat al-Quran ke..atau azan..die mesti mean dah tgn mcm berdoa tu..kejap2..sbb xpndai lagi agaknya nk tabah tgn lama2...

Syukur...moga2 azwa jadi ank solehah..amin2...

Alamak..ter update dua entry pulak tdi..hehe...sbnrnya schedule salah..hahaha...yg kucing tu simpan bliklah ek..bulan depan br baca blik..hehe...

TQ

PUAN MAH

8 00 sudi berkongsi cerita:

InaYusoff said...

nak belilaa...

comey sangat azwa ni!..

pp tu yang mahal!..

cik mah said...

Ina..meh2 beli..sm2 kita ajar kita bertudung kecik2..moga2 menjadi anak yg solehah...

InaYusoff said...

ada dua design ni je ke cik mah..

cik mah said...

Aaa...kakak cik mah amik dua warna ni je dulu...

cik hani said...

alaa..ala..comel nya..
tulusnya muka seorang baby..

IMaH said...

comelnya azwa!!! pipi tu yang tak menahan. dah terlebih dah keluar dari tudung. hihi..

suhailah hamid said...

Comel nye azwa..nnt nk try usyar la kedai tu..

poiuyt192002 zafran said...

Pipinya yg loyot.Hihi.ikut spa Lagi tu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...