Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 7 October 2014

Puree:Bananana..

selamat pagi...nyum2..hari ni share lagi azwa & makanannya...lepas dua menu tu..cik mah try pisang pulak..pisang ni senng sbb xpayah nk kukus2 pun...skiplah beberapa step..

cumanya bg cik mah agak leceh..sbbnya..pisangkan lembik..pastu kita kena keluarkan biji2 dlm pisang tu..takut tercekik pulak..klau dah besar sikit maybe xpayah kot..

cik mah tgok..cik mah lenyek tgok xberapa nk halus pulak..so...senng masuk juga baby bullet setelah agak beberapa minit berhempas pulas mengeluarkan biji2 dlm pisang tu..



then...dah masuk dlm baby bullet..masukkan sikit air..bagi melancarkan lagi nk blend tu...

azwa suka pisang..snng je makan..n makan pisang azwa xsembelit..alhamdulillah...ummi berusaha dangan semngt belajar masakan azwa pulak..

pisang ni rasa pisang berangan kot..pkai je mana2 pisang..klaua da pisang emas lagi best kot..cik mah suka..rasanya lebih sedap...n utk travel snnglah bg pisang..snng kat mana2 insyaallah snng nk dpt pisang...

k..sampai sini dululah..azwa dah pnggil tu..

TQ

PUAN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah. wahh sedapnya. thanks cikmah update entri ni, boleh jadi referral utk Adam lagi sebulan setengah. hihiii tak sabarnya ~~~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...