Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 21 October 2014

DIY:Aksesori tasbih


selamat pagi...dah kejap je masa berlalu...dah setengah bulan 10 dah pun...terlalu cepat masa berlalu...
teringt zaman2 skolah dulu..lambat sngt masa..hahaha...skrng ni..kelip2 mata dah setengah bulan..hehehe..

kali ni nk promote kan aksesori tasbih cintaku...ni pada yg berminat nk DIY tasbih cintaku atau nk wat design sendiri...

ada juga yg wat design mcm cik mah je...cik mah sudi je bg buatkan 1 yg dah siap n cantik manis le jadikan contoh...ni antara tempahan dari customer tasbih cintaku...



ni 35string glass pearl..n aksesori lengkap utk 100pcs tasbih...n cik mah sertakan skali 1 contoh untuk rujukan...pilihan warna glass pearl customer boleh pilih,..


yg ni pulak customer just beli loose item aksesori...ada bali beads yg hiasan depan glass pearl tu...then divider bintang2...n kristal putih...


yg ni pulak tempahan 1000pcs  bali beads ngan 1000pcs divider bintang..


ni pulak utk 30pcs je...cangkuk...kristal ..dicider bulat n bali beads..


yg ni untuk 50pcs...aksesori lengkap juga...skali ngan contoh untuk rujukan...


pada yg berminat nk dapatkan aksesori ni leh ke fanpage TASBIH CINTAKU...xpun whatsapp cik mah 0176626152...


sama2 lah kita men DIY ye...jom2...cik mah sngt galakkan klau cantik manis ada masa nk wat...klau x..meh tempah ngan cik mah...

TQ

PUAN MAH


2 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...