Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 3 October 2014

Ohbabygirlboutique.

Selamat pagi aunty2.  Alhamdulillah rezeki azwa...hr tu ada hntr gmbr azwa dkt whatsapp akk yg cik mah pernah beli headband..akk tu wat ala2 baby of the week utk bby2 yg pkai headband yg beli dr akk ni..
Ohbabygirlboutique...cik mah pernah review sebelum ni..kat sini...alhamdulillah..rezeki azwa..tq.pilih azwa utk bby of the week...sorry sbb lmbt share ngan cantik manis..


Tadaaa..gmbr yg memikat hati...
Dapat hadiah RM30 utk headband baby dari ohbabygirl..seminggu je.lpas tu dpt lah headband yg diidamkan..cik.mah pilih2 mana yg berkenan..n sambil tu apa lagi..tambah koleksi lah...add RM10 lagi..yahoo...pling best...siap ada free gift lagi tau...


ni gambar masa g kenduri kawin kat zam zam shah alam...malam masa ni...azwa pun nk juga bergambar..suka die...tp ngantok juga tu sbnarnya...mcm2 aksi azwa ni..

Hasilnya mmg tersangat2 puas hati...akk ohbabygirl mmg sngt2 baik melayan kerenah cik mah nk itu ini..n alhamdulillah..koleksi bertambah...lps ni..le r kita berheadband lagi..smntara tunggu rambut anak ummi pnjng..hehe...
Pada mommy2 yg ada bby girl juga..meh lah belk headband dr ohbabygirl..gerenti puas hati..cantik n kemas je..baby pun tambah2 comel bila pkai...
Followlah kat instagram skali ye ohbabygirlheadband n fanpage fb..jom2..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

anis suryanie said...

ala cik mah!!! napelah comel sgt si azwa niii!!! hehehehe.. lama tak tengok azwa.. dah besar dah anak dara sorang ni.. hehe :)

Zila Zainal said...

aaaaaaa geram geram geraaaammmm! geget sket!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...