Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 26 September 2014

Hippopo baby spa & wellness

selamat pagi...hari ni nk share cerita azwa p hippopo...umminya mmg excited bab2 anak ni..walaupun azwa bukan lah tau ape sngt pun...layankan je ummi ni ha...

yg bestnyer..kebetulan wife sepupu cik mah keje kat hippopo setia walk..bnyk kali dah die ajak azwa dtg..hehe...so...dok tangguh2..last2 nk p masa abahnya cuti 3 hari lah..bw skali ibu azwa..

nk cari setia walk senng je..dekat ngan ioi mall puchong tu..tp seberang jln...

utk pertama kali pergi ni..cik mah try je dulu..klau ada rezeki nnti..nk gaklah amik pakej yg ada 10 session tu..mesti best...


mula2 tu azwa okey je..maybe juga sbb ngantok kot...then try susukan..xmo susu..pujuk2 buka baju n terus masukkan dlm kolam...azwa masuk kolam yg besar..ala2 jakuzzi tu...pkai neckfloat...
muka pertama kali masuk...
Tu lah wife sepupu cik mah...

nangis..ala2 manja gtu...pekerja kat hippopo baik2 n pndai melayan bby...tp azwa ni nk gak ummi yg pujuk..cik mah pujuk2 lah lagi...then tukar lah dari neck float tu yg pelampung le duduk tu...pujuk2 lagi..sambil agah2..last2 terus okey...dlm 5 minit gtu gak azwa xmo,..hahaha...

mesti pelik..sbb mandi kat rumah dlm bath tab die ada tempat duduk..ni terapung..hehe


tadaaa...muka suka...


azwa teringat agaknya itik2 yg ada cik mah belikan kat rumah main masa mandi..bg2 mainan tu..terus leka..so..seronoklah tu pusing2 ngan ada bubble2 lagi...ada lampu2 warna lagi...alahai sukala tu..tersenyum ummi...pekerja kat hippopo take over melayan azwa..cik mah n ibu azwa sibuk amik gmbar...

yg kolam ala2 jakuzzi ni le muat dlm 4 5 orng bby lah rasanya..besar lah juga...masa azwa mula2 tu xde baby lain...dah 15 minit lepas tu baru ada seorang lagi bby join...baby ni dah 2 kali dtg rasanya..sbb maintain je...xnangis2 pun...

bagi yg xnk share2 dlm 1 kolam pun ada juga...ada kolam yg private...so le swim2 sorang2 je..hehe..

lepas dah berswim2 selama setengah jam..sesi massage pulak...nk massagekan azwa ni bukan snng..maklumlah bila dah pndai golek2 n meniarap ni..semua habis nk explore...bersabar jelah akak2 kat hippopo yg massagekan azwa...xduduk diam...golek kiri..golek kanan...

sesi massage pun amik masa setengah jam juga..sedar xsedar..sekejap je dah sejam melayan azwa swim2 n massage...kejap je rasa..

paling best...masuk je kereta...tepuk2 sikit...xsmpailah 3 minit..zzzzz...tdo dah anak ummi..wahhh...mmg berkesanlah...

ni amik dari web hippopo...mmg betul2 berkesan..lepas sesi swim2 n massage tu..snng bebenar azwa tdo...
benefit utk ummi2 n abah2 pulak..


mmg betul sesangat juga...kita ada masa bersama baby..pastu le paham ape baby nk..kena n ape yg patutu kita wat...n paling best..bila tgok bby seronok je...

Mmg berbaloi2 bw azwa p hippopo spa ni..dapat eratkan kasih syg ummi n azwa...dpt kenalkan azwa ngan orng2 sekeliling..susasana baru..pengalaman baru...relax2 sambil main2...

Suasana kat hippopo pun tenang je...pling best ada gelak tawa baby,.ada juga yg menangis..comel je..insyaallah..ada rezeki nnti nk bawa azwa g hippopo lagi...

Terima kasih staff hippopo atas layanan yg sngt baik n mesra...

Ape lagi..cepat2 call n book...jgn lambt..t slot penuh..hehe


TQ 

PUAN MAH


12 00 sudi berkongsi cerita:

ieza ashaari said...

Ooo..dia wife sepupu cikmah eh. Hihi..za pun dh 2x bw darwish kt situ.

cikCT said...

azwaaaaa,

kenapa awk comel sgt ni?geram tau auntie! hihi

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah.. bestnya azwa.. nanti ada masa nak bawa Adam juga berenang~~~

lia said...

wow menariknyer info ni...

Lady Yusuf said...

chomelnyer dia....................

Princess Feyqa said...

Happy nye azwa mandi dlm kolam hehe fiqa pn nt ble bby dh besar nk bwk pi sini lah. Mcm syiok je!

Nursaila Norman said...

bestnyaaaa..eh! mak plk terlebih best..hehehehe! azwa maintain comel ekkk :)

cik mah said...

Ieza:aaa...tu lah...wah..bestnyer...t azwa pun nk g jugaklah lagi.,

Cikct:hehhe...sj nk pikat hati aunty...

Sheila:waalaikumsalam...aaa..mmg seronok...seawal 2 bulan pun boleh dah..

Lia:moga2 info dpt membantu..

Lady:tq2

Feyka:kan2....bawa tau..bnda baru mmg seronok..

Saila:hahaha..mmg pun..mak yg lebih2 excitednya..hehe

Siti farahana Nodzari said...

seronoknya, tgk cari tmpt nak bawa ameer massage, nant nak bawa g sana lah, trima kasih cik mah for sharing.

cik mah said...

Sm2...best tau..ni kira mcm wajib dah bw zaman2 skrng...anak2 perlukan pendedahan..

Chubby Hanna said...

Assalamualaikum .. bLogwalking sambil baca entri .. best ! nanti nak bawak anak g sini jugak ! huhu ..

cik mah said...

Waalaikumsalam..tq2..bw lah..best tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...