Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 24 August 2015

Barut lekat baby boy..

selamat pagi...

kisah DIY pulaklah...kali ni DIY lagi utk baby boy...diy barut baby...tema big hero...kebetulan masa tu g cari kain ada ni..sesuailah kan utk baby boy..tuannyer pun setuju...

so nilah hasilnya..ada 5 pcs semuanya...cik mah xkisah nk tempah berapa..insyaallah cik mah buatkan...ni kerja sambilan..xnk bg mesin jahit tu berdiam diri..hehehe..syg pulak x gunakan hadiah dari mama..hehehe...


klau en suami die suka yg lekat2 ni..katanya lagi senng n lekat kuat..klau tali tu snng berbulu talinya...so..next utk adik azwa..surelah ni yg akan dibuat..lekat2..jantina xtau lagi..so rajin2 t sambil2 buat customer punya cik mah watlah utk adik azwa nnti...skrng ni bnyk plan diy utk adik..xtaulah menjadi ke x nnti...

nntikan je lah ye..

pada yg berminat nk tempah barut boleh whatsapp cik mah ye..0176626152...

TQ

PUAN MAH..

13 00 sudi berkongsi cerita:

Aimi Muhamad said...

comel.later ada rezeki nak dapat baby lagi nak order ngn cik mah jugak la.

cik hani said...

comel...suami rajin menolong pkaikn barut kat baby nnti.hihihi

sya mimie said...

Comel je barut bby zaman skrng. Mcm2 corak..

Farhain Azmi said...

comelnya corak barut tu..

IMaH said...

Imahpun xpernah try yang jenis lekat2 ni dekat Fayyadh dulu. Pakai tali je. kalau ada rezeki anak second lepas ni, nak try jugakla. Cik mah blh test dlu nnt. tak lama dah adik Azwa nak keluar. hihi

LiNda said...

alhamdulillah, rajin cik mah ni.Dulu mase adra bby, pkai barut tali tu je. mmg sakit ati gak, sbb barut tali tu senang ternaik ke atas, adra pulak jenis lasak dari lahir.hihi.. nnti kot la de rezeki bby ke 2, linda nk tempah dgn cik mah je la :)

cik mah said...

Tq aimi...insyaallah..amin2..

cik mah said...

Tq2...hahaha..kan2...ank.kedua die bz jaga azwa kot..kot nmti azwa yg nk pkaikan kat adik die..

cik mah said...

Itulah kan...cantik2..

cik mah said...

Tq dear.

cik mah said...

Kan imah kan...slalu wat je tok customer..sendiri xpernah try..insyaallah...moga2 imah pun cpt2 dpt next bby..

cik mah said...

Tq linda..kan2...t mmg nk try jenis lekat2 ni pulak..

nini said...

Comelnye...nini punya adik ipar tolong setelkan...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...