Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 4 August 2015

Didi & friends

selamat pagi...

ni cerita utk azwa...kira utk anak2lah gitu..baby2 pun boleh...mak2 ke mak cik2 klau suka pun boleh..hehehe..

kawan cik mah kenalkan cik mah ngan didi & friends...watak kartun...eh..bukan kartun..kira mcm watak kartun dlm lagu gitu..cerita xde pun..more pada lagu...

memula kenalkan pada azwa die dah suka..dulu masa awal2..goyang2 sikit je..sekarang ewah2 lah sngt...kelip2 mata...goyang2...n siap nyanyi gaya die lagi...mmg pndai dah sekrng ni au..

slalunya azwa dngr masa kat rumah mak tok die je..sbb usu die ada unifi..nk harap broadband umi mmg kedk2 lah nk loading..wat mengamuk je die tunggu..hehehe

then usu ada smart tv..so le tgok you tube dari tv je..canggih tau..hahaha..tcv usu die besar pulak tu...lagilah meriah die nyanyi2...


last2 cik mah terpikir..perlu buat sesuatu..sbb die skrng suka seluk tgn n kaki die masa cik mah mandi...sbb pintu bilik air jenis tolak2 tu...suka die seluk2 tgn...

akhirnya..cik mah try nk beli CD didi tu..tp xboleh pulak kat web...last2 email je..alhamdulillah respon yg cepat...deal2...alhamdulillah..siap buat pembayaran...RM70..utk 2 dvd version 1 n 2..CD n buku lirik..lps tu dpt juga sampul duit raya...wahhh..hrga skali pos...

ape lagi..skrng ni boleh pasang dah kat rumah...nasib abah kamu mmg ada dah DVD dr zaman bujang...

so bila nk g mandi cik mah pasangan..masa ni lah die bersuka ria..umi boleh mandi ngan aman damai..hahaha...

lagu ni pendek2 so jgn risau ank2 anda akn leka...

then lagu2 memang menarik..lagu feveret azwa..klau rasa gembira n tayar bas..oh ye..papaku pulang dari kota juga..tu mmg die palinng suka...

sehari tu dlm 2 kali je cik mah pasangkan..bg die gerak2 aktif..

alhamdulillah bnyk gak perkembangan azwa dri tgok didi ni..pndai kelip2 mata...tepuk tgn..angkat kaki..vroom vromm..pon pon...kelip2 signal bas guna jari die..hahah..tu paling klaka skali..hehehe...

nanti ada masa cik mah share video azwa tu ek...




so mommy2 le r try buka kan anak2 ngan video DIDI & FRIEND ni..menarik bg cik mah..

Ni cantik.manis boleh emailkan kat farah..t laju2 farah reply  farah@ddastudio.tv.

Sampai skrng cik mah dpt email dari farah bila ada promo pape..tq farah

TQ

PUAN MAH

7 00 sudi berkongsi cerita:

Farhain Azmi said...

cik mah blh bg link tak beli kat mna? Yong biasa bg zulaikha tgk kat youtube je didi & friends ni. Rasa nak carikan cd utk dia :)

misz sheyla said...

ade jugak..tpi kite download youtube je...save dlm pendrive...tp xbyk la versinye...gmbr pun pecah2 sikit klau tgok dlm tv...kena beli dvd gak ni

MizzTina said...

danish xsuke dh video didi n friends ni..huhu

cik mah said...

farhain:ni email die..boleh terus email je senang farah@ddastudio.tv

sheyla:ooo yeker..itulah..cik mah mals dah nk save2 dlm pendrive..gmbr pun xcantik..so decide beli cd je senglah..puas hati

tina:la yeker..habis danish dengar ape je skrng ni?

Farhain Azmi said...

tq so much cik mah :)

Hanie said...

google2 nak beli cd dd & friend terjumpa plak blog awk.. bgskan dd ni.. ank2 pun suka tgk.. sy suka pujuk die dgn lagu dd n.

cik mah said...

Kan2...best sngt..maknya pun ikut sm nyanyi..hafal dah pun..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...