Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 20 August 2015

Jom selfie!!!


selamat pagi...keletah nur azwa pulaklah hari ni..ni si kenit yg bijak ni..ada2 je cerita die..hehe..

ni kisah balik cameroon bulan 5 lepas...hahaha...entry terperamlah ummi ni..maaf...

pndai die tau meniru..

azwa jenis cepat tiru ape kita buat...xsampai seminit die tgok kami buat die akan buat...contohnyer abah die lap lantai pkai kain dgn kaki...lepas abah die letak kain tu...die p amik..wat pulak..tergelak kitaorang tau....mcm2 lah kamu ni syg...



ni klaka...ingtkan nk wat pe..minta pkaikan bulu2 telinga tu...then g duduk kat kerusi die tu sambil bw hp ummi...siap suh buka kamera...rupanya nk selfie..hahahha..comellah tu konon ek...hahaha...

moga terus menjadi anak yg solehah ye...t selfie dengan adik pulak ye..

TQ

PUAN MAH..

7 00 sudi berkongsi cerita:

mairah mairah said...

comelnya dah pandai selfie!hehe.

Fiqah Feeona said...

Kakak azwa..clever girl

ISMA ILYA AHMAD PUAD said...

cikmah..azra lagi parah..dia selpi, then sent picture selpi dia kat kazen umi..adoi..mujur mmg gambar selpi dia je..ce kalau ada nampak gambar umi berkemban ke, tak ke haru T_T

haha

yanie yusuf said...

alah comel je dah pandai nak selfie..


www.yanieyusuf.com

sya mimie said...

Comel je kn budak tiru apa yng kita buat. Cuma kita kna jga2 la apa yng kita buat tu..

sya mimie said...

Ummi azra kna hti2.. Hee

misz sheyla said...

alahai...bijaknye azwa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...