Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 11 August 2015

Maggi ketam cherang ruku,besut..

selamat pagi..

lamanyerlah tau baru dpt makan maggi ketam ni..hehehe..

dari masa kenal abah azwa lagi nk tau..hahaha...amik ha..

then masa kahwin tu..adalah g 1 kedai tu..tp ketam dah habis pulak..kecewa disitu...

so hari tu blik kg masa raya..en suami googlekan juga cari kedai maggi ketam sedap...

alhamdulillah..dah call then ketam ada dlm pukul 10 mlm masa tu...hr isnin malam xsilap..

masa tu g skali ngan sepupu en suami..

kami sampai tu xde tempat duduk..dlm 5 minit mcm tu dapatlah tempat..okey lah..

then kami order maggie ketam 2 n maggi udang 2..

beberapa minit..dlm 5 minit air sampai n maggi ketam 1 je sampai..

ni mungkin sedikit luahan perasaan..

tetiba meja sebelah yg ramai pun duduk...n tetiba xlama lepas tu sampai dah menu dieorang order...semua dapat..

meja cik mah...xsampai2 pun..

tetiba meja belakang pun dapat gak..

dah 4 kali kami tnya..katanya..kejap kejap kejap....

agak stress disitu..

nasiblah mak buyong dapat makan maggi yg diidamkan..

ni kedainya...




ni pulak maggi ketam cik mah..1 bekas je dapat...mmg sedap..puas hatilah..tp kesian kat sepupu n en suami xdpt pun makan..lama tau..dekat 11.30 mlm kami stress tunggu n bla..ckp cancel je..

sedihlah juga tau...sbb meja kiri  n belakang tu dah dpt..


xpelah..xde rezeki kot..tp mmg puas hati dpt merasa gak maggi ketam ni...ketamnya mmg sedap..nmpkkan besar betul..kena pkai pengepit khas tau nk pecahkan yg penyepit ketam tu..hehehe...

nasiblah pndai guna..hehehe..memula tu blur juga...

pape pun moga sistem lebih sistematik n xlah wat customer kecewa..kesian kami jauh blik nk makan maggi ketam tau..hehehe..

so yg area2 sana..bolehlah try..puas hati..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

zeera lily said...

mcm best je.. x pernah lagi try..sobs..

Ija Rased said...

wah sedapnye..

Eira Hamzah said...

maaf.. cherang ruku is di pasir puteh kelantan :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...