Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 14 August 2015

Pureen warehouse sale lagi!!!!


selamat pagi kesayangan semua...

nk share...nk share....excited sebenarnya...sngt2 excited..hahaha..

xlama je lagi..jomlah beramai2 kita meramaikan lagi n menyeksakkan lagi suasana..hehe



pureen punya warehouse sale kembali lagi...

ape lagi..menabung cepat dari sekarang...sngt berbaloi2 tau...

cik mah pernah g yg sebelum ni..mmg ramai sngt...tp mmg sngt berbaloi..mcm sambun2 n pampers2 tu xhabis guna lagi...tp still nk tambah stok..simpan utk bakal adik azwa..insyaallah...

ni entry yg cik mah g sebelum ni...masa tu belanja RM200 dpt bnyk tu..sila ke entry ni ek..

baju2 RM2...ada yg RM5 sepasang...sabun2 RM9...pamper tu RM8...giler murah..RM8 utk 72 pcs..murah sngt kan..tp sesuai utk baby yg xde alahan bontot ye...semuanya semestinya jenama pureen...

so save the date ye..

TQ

PUAN MAH



8 00 sudi berkongsi cerita:

Ziema said...

Hikhik zima pun first time nk pergi ni excited dgr baju selai rm2-3.
Harapnya dptlah join the crowd. Fuhh :)

Fiqah Feeona said...

Fiqa pun nak pergi nak simpan stok..

cik mah said...

ziema:kan2..kena ada strategi baru cepat n xlama beratur..suruh husband beratur ziema p memborong...klau x..lama nnti beratur...beratur je sejam...

fiqah:kan2..jom2 nnti kita jumpa disnana insyaallah..

Sheila Salim said...

Assalamualaikum cikmah..wahh bestnya. Nak simpan duit la nak pergi sini hehehehhee nanti ingatkan sheila awal bulan depan. Heeeee takut terlupa

Aimi Muhamad said...

wah bestnya cik mah...jauh nya nak pergi...kirim jelah boleh? nak stock mandian je pun.hihihi...

cik mah said...

Waalaikumsalam..kan2...cepat2..kumpul dr skrng...insyaallah cik mah ingtkan...

cik mah said...

Boleh je nk kirim...mehlah whatsapp2...

sya mimie said...

Seronoknya kalau dapat pergi.. Kt belah sini xde la..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...