Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 8 April 2016

Berpantang: Tukang urut di gombak


selamat pagi..

lama dah  br nk share cerita berpantang...xmenyempat nk menaip..tapi gigihkan juga..ye lah ank dah 2 orng kan..so masa makin sedikit utk blog..maafkan cik mah ye..

memula tu nk nenek bakal adik ipar urutkan..tp atas2 sebab xdpt elak..nenek bz pulak..so terpaksa cari tukang urut lain..tq pada uya sebab kenalkan dgn kak erni..

masa bulan 12 xsilap cik mah dah whatsapp mak cik erni bgtau nk booking die..budget adik uzma kuar bulan 2..skali awal..hahaha...nasib  kak erni le adjust2kan masa...

harga tu klau cantik manis nk kena tnya kak ernilah ye..sbb cik mah bff uya..hehe..cewahh..bff kononlah kan..dapat hrga sama mcm uya..rate below RM80 jgn risau..

cik mah start mengurut hari isnin lepas kuar wad..amik 3 hari berturut2..

kak erni duduk kat kg changkt..dekat je rumah cik mah..so kak erni dtg sendiri je..

hari pertama n ketiga kak erni dtg pukul 4 ptg...hari kedua pukul 11 pagi..

selain mengurut ada gak perkhidmatan lain..mcm bertungku..tangas..n mandi herba..siap2kan baby semua pun ada gak..

cik mah just amik yg berurut je..

lama gak kak erni urut..dlm sejam setengah jugaklah..

hari pertma tu...mmg sakitlah juga kena urut tu..maklumlah bdn dah kemang2 n dah memerah kudrat nk melahirkan uzma..hehe...

tp mmg sedap sngt kak erni urut...mmg kat peha tu hilanglah sakitnya lepas 3 hari tu..syukur sngt..bdn pun sedap sangat rasa...angin semua keluarlah...

mmg bg cik mah mmg puas hati sngt ngan urutan dari kak erni..n hari ketiga berurut cik mah dah boleh sengkak kata kak erni sbb rahim dah betul2 kecut..nurse dtg check pagi tu pun ckp bnda sama gak yg rahim dah kecut..syukur sngt..so kak erni sengkakan...terasa gaklah rahim tu naik keatas...rasa xselesa dalam sehari tu..pastu alhamdulillah semuanya okey n segar sngt bdan...

ni cik mah sertakan no kak erni 0166305728

moga dpt membantu cantik manis..


entry xbergambar...xtau nk letak gmbar ape..hehe..

TQ

PUAN MAH




3 00 sudi berkongsi cerita:

Mila Hilas said...

dia amik byrn berapa sis?? bestnya dpt berurut ni...sbb bdn dh lenguh2

Aimi Muhamad said...

kite pun x arrange tukang urut lagi.masa thaqif dlu mak tok dia yg urut/tungku kan.tp since mak accident last year, tgn masih belum recover maka xtau la nti berurut ngn siapa.

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. huwaaa teringat hari pertama kena urut. Sakit sengal2 badan dibuatnya. 3 kali urut 3 kali sengkak. Tungku pun minta tukang urut buatkan. Memang heaven lepas tu badan rasa ringan je. Terasa cam nak amik urut penutup pantang pulak. Kehkehkehhh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...