Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 7 April 2016

Cloth diaper hello kitty.


Selamat pagi...

cerita pampers boleh cuci azwa...cloth diaper lagi...

tambah stok lagi..beli 2 lagi...ni beli dekat QQ baby..masa tu usha playpen...tetiba tengok ada design hello kitty..eh belilah..mesti azwa suka...

rm20 xsilap..ke rm15...maaf lupa dah..dah lama...

masih lagi bertahan memakai CD ni utk azwa...n insyaallah..t dah betul2 sihat sambung balik...le pkaikan skali ngan adik azwa skali...so stok mungkin kena tambah lagi...




sekarang ni tgok wah..ramai yg buat sendiri CD ni..cantiknyer lah...

teringin betul nk buat...tp sbb still jumpa yg under budget...so belilah dulu...t kot2 harga melambung naik br pk2 nk buat sendiri..hahahah...gitu skali..ramai je yg share cara2 nk buat...hope nnti adalah masa sedikit wat2 try buat 1 ke kan..hehehe...

skrng ni stok untuk azwa mmg mencukupi...separuh dlm baldi..separuh lagi ada lagi utk pkai..so bila dah separuh yg dlm baldi tu..basuh...so xla stok CD habis..stok pamper mmg lambat surut...alhamdulillah dptlah berjimat bab2 beli pampers...suri rumah kan..kenalah rajin...hehe...

siapa pkai CD juga kat sini...meh lah share cantik manis beli dekat mana?? kot2 ada yg murah2 lagi ke kan...hehehe

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...