Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 15 April 2016

Planning utk aqiqah adik uzma

selamat pagi..

alhamdulillah..cik mah n en suami n mama skali sebenarnya dah plan nk buat aqiqah masa adik cik mah nk buat doa selamat n kesyukuran bulan 4 ni..masa adik uzma dlm perut lagi tarikh dah tetapkan n umi dah survey sikit2..tp xla over...belum lahir lagikan..so slow2 je survey..

then bila adik dah lahir..mulalah survey betul2 semua bnda n persiapan..

bnyk bnda sebenarnya..cewah...biasalah umi kan..bnda kecik2 pun nk gak kecoh2kan..hehehe..

ni antaranya..

Bab makan2 n lauk2 : 
Maktok setelkan..share duit ngan adik..en suamilah bayar..hehe

Bab gift utk marhaban : 
cik mah setelkan..alhamdulillah dah setel dah bli brng2..nk packing je..

Bab tempah kambing : 
cik mah n en suami setelkan..amik yg dulu juga..sbb puas hati kan..t review   lagi ek..en suami byr juga..

Bab pelamin :
ha..ni paling over..hahaha...nk gak umi kamu ni pelamin adik uzma..xla..bg fair kan ngan kaklong..hahaha...tu yg paling xsbr nk share..nntikan..tu cik mah setelkan sendiri..ummilah kuar duit pulak..

Bab baju uzma n azwa: 
tu pun pling xsbr umi nk share..suka sngt..sbb dapat sama..alahai...geram tau..hehehe...ni ummi setelkan..ummilah kuar duit juga..

Bab baju ummi n ibu :
hahaha..ni pun nk gak ek..mestilah..BFF kot..hahaha...baju abi n abah pkai yg ada je..hahaha..umi n ibu mestilah kena glamour kan..opsss..

Bab guestbook: 
ni lama dah siap tau...paling xsbr sebenarnya..hahaha..amik ha..free2 dulu dah buat..nmpk sngt excited...

Bab tempahan marhaban:
ni mama setelkan..masa uzma sebulan tu dah tempah..alhamdulillah ada kekosongan..

Bab tetamu : 
tu pun mama setelkan..cik mah jemput kawan2 cik mah je...sbb buat biasa2 je..sbb nnti 2 minggu lps aqiqah..mjlis adik cik mah pulak..nk kawin..


semuanya kira dah seel dah pun..cuma makanan je lah kena tunggu masa kejadian nnti..nnti cik mah review ye..



TQ

PUAN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...