Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 19 April 2016

Tambah stok 5pcs lagi..

selamat pagi...

nk share..cik mh tambah lagi stok CD azwa..sbbnya kena tambah..t uzma pun kena pkai CD juga..awal2 ni xlagi pkaikan sbb malas nk basuh sekejap2...ye lah baby kan bnyk n kerap kali yak...so malaslah dulu nk pkai CD..lagipun abah mereka sponsor pampes sementara umi dlm pantang hari tu..hahaha...stok pun ada lagi...horay2..

slalunya barang anak2..cik mah beli sendiri..tiap2 bulan en suami mmg bg duit dah..pandai2 lah kan spend utk diri sendiri n anak2..

so masa dlm pantang hari tu..ada pulak sale kat One baby world tu..alahai..nk g mmg x lah kan..uzma br beberapa hari je masa tu..so beli online je lah jawabnya...

tadaaa...beli 5 lagi stok CD..kali ni beli ala2 gegirl lah..dah ada 2 orng puteri kan...then beli juga insert...harga tertera tu mmg mahal kan..

ni brand adora..



Yg tertera RM37...tp less bnyk tau..5 pcs ni dapat RM89...okeylah tu..sbb cik mah suka kualiti adora ni..
then yg insert tu dari RM10.90..dapat RM7.90...bnyk gak kan less..sj tmbh beli insert je..sbb azwa pkai 2 insert sekrang ni...

then sambil2 tu beli gak Bra..maklumlah dah menyusu ni..saiz lain pulak..perlukan keselesaan..tu pun ada less gak..3pcs dapat RM78...kualiti mmg best..sampai mama pun berkenan juga..hehe..

pastu PWP dapat gak beli 1 lagi Bra RM17..horay2..bukan senangkan nk dpt bra nursing yg murah n berkualiti ni...

so..stok CD mmg dah lebih dari 25pcs..okeylah utk 2 beradik ni..so 3 hari skali mmg basuhlah jawabnya..masa utk berjimat xlama lagi nk bermula dah..chaiyok2 ummi...

slalulah usha web OBW ye..slalu ada sale murah2..bj2 pun ada sale gak..brng2 baby mmg best2 sngt tok..geram je tau...k lah tu je nk share..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

LiNda said...

selain adora ni, brand pe lg yg ok cikmah?

cik mah said...

Cik mah br perasan..semua cik mah beli adora rupanya..hehe. selesa pkai yg ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...