Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 25 August 2016

Adik beradik mesti sama...


selamat pagi..hari ni cerita tentang anak2lah pulak..

baju sama ni beli masa uzma dlm perut lagi..so beli warna universal..xde pink2 lagi pun..hahaha...



ni masa semunya dlm pantang lagi...azwa mmg sngt syngkan adiknya..mmg die kejap2 nk ciuk je kerjanyauzma bnyk bezanya ngan azwa..di lebih manja n suka peluk2 ...hahaha,,,mcm azwa die berani mencuba,..uzma xsangat,,manja lebih katanya,...


ni baju kedua yg sama..k..ni ada tulis girl..hahaha.masa ni uzma tdo..so sj buli uzma..tp die xbgn juga..tdo je juga..amboi..mmg die kuat tdo sngt masa kecik2 dulu tu..skrng ni sama gak..cuma bila dah bgn tu..xla lama sngt die tdo,.tdo malam masih sm mcm kaklong..tgh hari br nk bgn...


ni suk gak gmbr ni..sweet je dua beradik ni..bj sm gak masa ni..azwa biasalah melayankan je umi nk amik gmbr..sbb die excited sngt..hahaha...alhamdulillah sngt hubungan 2 beradik ni sngt2 baik..moga berkekalan kasih sngt 2 orng ni..umi syg sngt tau..tq juga buat aunty2 yg bnyk sngt doakan azwa n uzma..

TQ

PUAN MAH


3 00 sudi berkongsi cerita:

Aimi Muhamad said...

comel..dok la jugak berangan nak belikan baju sama thaqif ngn aisyah tu...tapi xjmpe lg hat menarik utk 2 orang yg lain jantina.

zeera lily said...

comelnya budak 2 org ni.. geram tengok

cik hani said...

si kakak tu macam mat saleh sikit..
geram betul si kakak dengana adik kecik tu..
mesti asyik nk pegang je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...