Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 4 August 2016

Jubah dari zawara

Selamat pagi..

Kali ni review pulaklah..review bj maternity photoshoot hari tu..

Pencarian nk beli bj maternity photoshoot ni..bila dah set date ngan bff nk amik gmbr..bff cadangkan cr warna pink gitu..SBB baby girl kan..so pencarian kesana sini..eh..xla bnyk tempat pun..alang2 masa tu g jln TAR beli brng en suami..so g singgah yg bangunan sebelah mara tu..BUSANA...terjumpa zawara...so usha2..kenan Pulak bj ni kan..try pkai..Tp en suami kata mcm nmpk yg belah dlm tu..alamak...k..can celah..g cari lain..TP tetap gak berkenan ngan yg tadi..xpelah..simpan Je lah hajat nk beli dulu..

Pastu minggu berikutnya ada g SOGO lagi..g lagi usha bj tu..hahaha...usha2 Je lah..xbeli pun lagi..

Mlmnya dok tgok kat ig zawara..last2 decide beli Je lah..mak buyong dah berkenan kan..so usha2 dekat wangsa melawati ada..eh..ke wangsa maju..area manjaku tu..so g lah kat situ..masuk2 tgok ada saiz M..terus amik Je..tanya bj labuh..SBB masa suntuk..xsempat lah nk potong dulu..nnti lah nk bw g potong..bg elok sikit..ni labuh sngt..masa shoot tu..sampai basah gak lah bawah tu..hahaha..

TP mmg selesa Je..macam princess rasa..SBB kembang2 kainnya tau...kain pun sedap Je..selesa pakai..berpeluh pun xla nmpk sngt pun...okeylah..mmg suka sngt jenis kainnya...design pun simple Je..mmg nk cari yg plain pun masa tu..part kat bahu sampai pergelangan tangan tu cantik..suka juga..

Masa ni RM129...ada less masa tu...alhamdulillah rezeki mak buyong...so ni lah antara gmbr2 cik mah bersama jubah dari zawara...


labuh betul tau..sampai basah2 bwh tu..tp skrng ni cik mah dah potong pun bwh tu..so selesa sngt g mana2...mmg bestlah...xpns kainnyer...


part tgn tu yg cik mah suka..lain dari lain..menarik...



ni antara bj feveret cik mah tau dlm bnyk2 jubah..hehehe...sbb selesa..cuma kena rajin sikit menggosoklah...


TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

hainom OKje said...

Salam kenal Mah.....
Alahai seronoknya....mengandung pun ada photoshoot...dulu mak apa pun tak de huhu...
Kalau dah berkenan tu beli ajelah Mah, tutup aje mata, tutup aje telinga hihi kang menyesal pulak....

cik mah said...

Salam kenal juga..hehehe. kan2...xmenyesallah beli..mmg best pkai..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...