Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 19 August 2016

Essential oils..JOY..

selamat pagi..

minat baru cikmah..terhadap young living essential oils,...

kali ni nk cerita tentang JOY...

yg ni mmg sedap baunya..wangilah sebenarnya..bukan sedap..sedap tu makan..hahahaha...



tadaaa..ni masa pasang dekat playroom azwa uzma..pasang joy ni supaya mereka berdua lebih happy n lebih terinspirasi gitu nk main mainan mereka...azwa pun pandai bgtau yg ni wangi..

ni boleh juga disapu mcm minyak wangi tau..so senanglah..ni je lah minyak wangi azwa uzma..

utk diffusekan ni..just pakai dalam 2 3 titis sahaja..xbnyk pun tau...tapi mmg wangi baunya..klau x caya..kenalah cuba tau...



ni masa petang2 hari tu..teman mereka berdua main kat ruang tamu..pasangkan joy lagi..sambil tu cikmah pun rasa lebih happy melayan anak2 ni...mmg mood kita akan automatik mcm tu rasa lebih gembira tau...mmg cantik manis kena cuba ni tau...bnyk sngt sebenarnya fungsinya...

sesiapa berminat lagi..meh2 whatsapp cikmah..kita boleh story2 tau 0176626152

#YLEOCIKMAH

TQ


PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

lia ummiirfan said...

wahh cik mah.. cam menarik je bau-bauan gini.. :))

cik mah said...

Mmg menarik pun..mehlah whatsapp klau nk cuba

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...