Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 3 August 2016

Dew Drop Diffuser & essential oils..

selamat pagi semua..

alhamdulillah...dah lebih sebulan dah cik mah pkai DDD ni...

mmg best sngt..pling best cik mah grab masa promo hari tu...

mmg untung sngt2 lah kan...

utk set yg cik mah grab promo ni ada DDD tu,.,.n ada 10 jenis eo tau..n lagi best sbb dapat free 2 lagi eo tu..free lavender n lemon skali tau...

cik mah mmg pling2 suka lavender tu..mmg feveret slalu pun...bnyk sngt kegunaanyer..cik mah akan share sikit2 ikut kefahaman cik mah ye..sm2 belajarlah ye..



masa ni cik mah pkai lavender utk uzma..alhamdulillah nmpk uzma lebih tenang bila cik mah pkai ni...die mcm boleh control..xnk la nangis2 sngt dah...



tadaa...ni lah yg 10 jenis EO tu..mcm2 ada...lengkap utk kegunaan harian kita...

sesiapa yg berminat meh whatsapp cik mah..kita citer pnjng2 lagi n cik mah bg harga yg mmg berbaloi2 punya..0176626152

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

hainom OKje said...

Ohhhh benda tu ruppanya.....kira mcm aromaterapilah ni ek.... Berapa satu bekas tu Mah....Jual dengan alat dia sekali tu ke?

cik mah said...

Aaa...tp lain minyak. Lain kegunaannyer..aaa jual skali ngan alat tu..klau berminat..mehlah whatsapp

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...