Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 29 August 2016

Hiasan Bilik tidur utama & stressaway


SELAMAT PAGI..

semngat hari ni..terima kasih pada emmi..customer Young living essential oils pertama dari bloog cikmah...terima kasih sngt2 emmi kerana support cikmah n mempercayai cikmah..so cikmah bg free 1 eo sample utk emmi..t kita story lagi ek..hari ni tentang bilik tidur..

ala..cikmah bukan hebat pun bab2 menghias ni..bolehlah lepas tgok2 orng buat..then try2 buat ape yg kita suka pulak...



bilik tidur utama cikmah pkai royal blue atau biru pekat mcm tu..suka sngt!!!

utk hiasan yg gantung kat pintu ni..beli dekat ROMANTIKA..RM,29.90...suka sngt juga..

then yg lampu tulisan love tu pun sama romantika..hrga xingt..sorry..tu cantik jadi lampu tdo..

yg star tu beralih je tempat slalu..azwalah tukang alih tu..tu beli kat kaison..azwa paksa..hahaha..azwa 1..uzma 1..die yg pilihkan...

wat masa ni ada 1 je cadar king saiz..sebab sebelum ni pkai saiz queen kan...so t ada rezeki beli lagi lah..so sekarang ni..kotor basuh..pkai lagi..hahaha...

mahalkan klau yg kualiti bagus tu..so menabunglah dulu..




yg ni nk cerita tentang essential oils stressaway..ape yg best???

alhamdulillah..sngt membantu hilangkan stress..nama pun stressawaykan..then dapat membantu kita mengawal emosi..rehatkan emosi yg tgh mencacak naik nk marah atau penat tu..

slalu pasang sblm en suami bliik..bila dah blik..die akan automatik bau ni..dptlah kurangkan penat otak die kerja seharian n kurangkan stress blik rumah tgok mainan anak sepah,...hahaha...cikmah pun suka bau terus dari botol..bila uzma suka menguji kesabaran ummi die..hahaha...ni nk sapu pun boleh..klau utk baby better dilutekan..takut xserasi ngan kulit..lain2 kan kulit..klau nk senang calit2 kat baju pun okey dah...ni gak antara feveret cikmah gak tau..meh2 yg nk tau lagi tentang eo ni..boleh whatsapp cikmah...0176626152..cikmah sedia membantu n share2 pengalaman...xde hallah..klau xnk beli diffuser tu dulu pun xpe..boleh je beli eo je dulu..paling best ada yg boleh bantu kurangkan demam..selesema n batuk tau...tu nnti cikmah story..meh try YLEO...mencegah lebih baikkan...

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...