Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 2 August 2016

Home sweet home


selamat pagi..lama dah ni gmbr ni..kat blog je belum dikhabarkan...

gmbr ni waktu mlm...buka lampu tdo kuning tu..so nmpk lain coklatnya..klau siang lain..eh mcm magik pulakkan,...




ni dekat ruang tamu cik mah...sofa ni cik mah beli 2 n 3 seater...sebelum ni kat rumah sewa mmg xde sofa pun..pkai yg sepupu bg je..tu pun elok lagi..ngah pk utk makeover je pulak ni...

t full gmbr utk sofa ek..

yg langsir beli di nagoya...tu lain kalilah cerita..pnjng gak episodnya..hahaha...mcm sinetron pulak..

bantal2 4 segi tu pun baru beli jugak...ruang tamu...mostly mmg warna coklat..n ngan 1 warna lain yg akan ditukar2...wat masa skrng n raya tahun ni..purple n merah hati....next nnti kita pk lain pulak..

simple2 je...xmo serabut2 pun..

home sweet home kami..di puncak alam..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

Mummydearie said...

Nampak cantik kombinasi warnanya. Saya pun tak suka berserabut sangat tapi bila datang nafsu membeli, memang tak ingat serabut ke tidak!

cik hani said...

Cik Mah...

Wah...dah beli rumah ye???
Sorry cik mah tak dapat datang rumah terbuka..Next time kalau ke puncak alam, insyaAllah kami leh singgah..

hainom OKje said...

Cantik.... deko deko bila ada rumah sendiri ni mmg best....Rasa best je bila nak balik rumah kan....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...