Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 12 August 2016

Ruang tamu dan cermin

selamat pagi..

entry yg schedule dah tinggal sikit dah...laptop xde mmg semuanya tergendala..ni pun menaip kat rumah mak...ngan uzma yg memang melekat tu...so mmg lambatlah nk siap entry...tp masih xlupakan blog lagi tau...

kali ni nk share ruang tamu cik mah..ni mmg lama dah tau plan nk buat ...yg cermin tu cik mah beli dekat kaison..RM19.90 xsilap..ada 3 skali..yg frame ni nnti cikmah review special entry ye...



yg ni bahagian belakang pintu masuk rumah...eh bukan belakang..tepi kot..
ruang tamu mmg cik mah cat belang2 mcm ni..sj nk bg efek luas pnjng sikit..warna pilihan mmg pilihan cikmah 100% n dipersetujui oleh en suami..


cik mah xminat sngt cermin besar2 tu...xsuka sebenarnya..mungkin tu bg nmpk rumah lagi besar..tp klau xkemas rumah betul2..nnti nmpk efek serabut...hahaha..

bwh frame ni ada sofa lama dari rumah lama..xsempat lagi nk make over..hr tu tnya kain..mahal pulak..t nk cari kat lain nk DIY sendiri je..

yg agak susah jugaklah adalah nk cari jam dinding utk ruang tamu...xde je yg kena ngan pilihan hati..last2 jumpa kat ikea juga..tp xsnap pulak lagi gmbr..t lah cik mah story ek...

bnyk lagi bahagian yg xhias pun...slow2lah dulu ek..k lah..t kita story lagi k..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...