Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 January 2017

Car clip diffuser & Essential oils

selamat pagi semua..

alhamdulillah..masih berkesempatan nk menjengah sini..

meh2 nk story2 lagi..

ni tentang car clip diffuser..

dan juga young living essential oils..



lama dah order..masa bulan 12..tgh bulan 1 hari tu dah dapat..abah uzmazwa biasalah..die mmg siap tnya dah..xde ke EO boleh letak dlm kereta..ada sebenarnya yg usb tu...tp yg tempat charge dlm kereta kami tu rosak..xbetulkan lagi..malas..hahahha..

so..tetiba geng kumpul order utk ni..ape lagi..cepat2 lah cikmah sambar..ajak customer2 cikmah skali order..

so..tadaaa..inilah die..

abah uzmazwa request masa tu nk bau segar2..yg bau xmengantuk..yg  boleh makan,,,hahahha..ewah2 tu..bab boleh makan tu klaka ye...

tapi mmg wangi..tahan lama sngt tau..seminggu tu mmg iye sngt..2 3 titis je..klau buat 4 5 6 7 8 9 mmg lagi lamalah kan baunya..mmg segar tu xpyh nk kata..kesegaran semula jadilah...

1 car clip diffuser ni ada 3 padnya..so boleh tukar2...

menarikkan..klau nk try meh roger..cikmah tgok2 kot2 ada lebih clip ni..sample EO cikmah bg free je..meh2 whatsapp 0176626152 ye

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Ecah Ecot said...

ecah dok usya jek cikmah oder.haha.nak jugak sebenarnyaaa.tapi dok fikir2 lagi.sobs

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...