Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 20 January 2017

Cara elakkan kuman tersebar di troli pasaraya

selamat pagi kesayangan semua..

kat mana2 je kan ada kuman ni..susah kita nk elakkan..lagi2 utk anak2 kita g suka je pegang itu ini...klau besar sikit..xde lah die masuk mulut..die paham dah..klau yg baya2 uzma..semua nk try masuk mulut die..



tadaaa..ni cikmah kenalkan..THIEVES SPRAY dari young living ni...mmg sngtlah bagus..membantu sngt2..utk matikan..kuman2 ke ape ke yg xbaik tu kat troli pasaraya...bnyk lagi tempat boleh guna..kali ni cikmah cerita ni dulu k..

ni memang wajib kena ada dlm handbag mak2 semua..kena tu..sygkan ank kan..klau anak2 lagilah kena ada...dari pegang tu lah mula tersebar kuman2 kan..so mmg sebelum letak anak..cikmah pastikan akan spray THIEVES ni dulu..baru dengan yakin masukkan anak2 utk duduk kat situ..

alhamdulillah..mmg susah sngt dah anak2 cikmah nk kena penyakit biasa2 mcm selesema & batuk2 tu tau...umi semestinyalah lega sngt2..abah kerja dengan tenang..

wangi sngt baunya..mudah dibawa n sngt jimat..cikmah pkai dari bulan 9 sampai sekrang dah nk masuk bulan 2 xhabis2..bukan setakat troli je cikmah spray tau..merata lah dah spray..kan berbaloi..jimat..

xcuba xtau..dah cuba mesti nk tau lagi dan lagi..dan lagi kan..

so meh whatsapp 0176626152 ye..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Betul tu, risau juga hati tiap kali letak anak dalam troli pasaraya
.
Sebab entah siapa guna sebelum tu kan
.
Macam macam kuman ada.
.
Ada semburan macam ni memang memudahkan.
.
Lega sikit hati mak ayah. Sebab boleh kurangkan kuman

MAY said...

good sharing.x pnh plk terpikir utk sembur2 ni. ;hurm boleh dipertimbangkan.

Ecah Ecot said...

disebabkan xde lagi spray ni, ecah guna hand sanitizer yg ade la.pon boleh juga kan.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...