Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 30 January 2017

Young living bukan sekadar membersihkan udara,,


selamat pagi..

ni masa g family day yg lepas dekat melaka tu..

bilik agak berbau sikit masa tu..sbb skali bilik air kan..so agak hancing masa tu..ntahlah,,kami kot yg sensitif..sebab dah biasa bau yg segar2 je kan..

so..apa lagi..abahnya cepat je lah cari DDD tu..cepat je suruh pasang...cikmah pilih PURIFICATION masa tu..feveret ni..bau ala2 spa...

bukan shj bersihkan udara tau..siap bagi wangi..siap kita rasa lebih segar dan sihat,,,

semua masuk bilik mesti ckp...wangi..sedapnyer bau..



mestilah kan..kemana2 mmg bawa je DDD...dah ada beg nya lagilah best..utk simpan EO tu..cikmah DIY sendiri je eo pouch tu...senang n jimat...

selain boleh diffuse..boleh juga sapu..mcm THIEVES tu..mmg sapu siap2 kat anak2 sebelum mereka terjun kolam renang..ye lah kan ramai2..senng nnti nk jangkit ape2..so uminya kasi perisai siap2 lah ye..

cantik manis kalau minat nk tau lagi..meh whatsapp cikmah ye 0176626152 ye..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...