Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 18 January 2017

Otak kanan dan otak kiri aktif ke??


selamat pagi semua..

mari2 nk cerita lagi tentang essential oils..


Cikmah sharekan ape yg cikmah buat dengan essential oils yg membantu #kaklongazwa dalam proses potty training...

2 minggu sebelum start potty training..hari2 cikmah akn guna 2 EO ni..LEMON & ORANGE..just titiskan 1 titis kat ibu jari die..kiri dan kanan...then 1 titis lagi cikmah urutkan skali dekat tapak kaki die..berbaloi2 hbis dah sebotol tau..happy dgn perubahan azwa..😍😍

Mmg bnyk nmpk perubahan lepas cikmah buat ni..antaranya:

🌸Sebutan setiap perkataan die lebih jelas.
🌸mudah menerima dan memahami arahan
🌸mudah ingt ape yg kita ajar dan pesan
🌸susah nk sakit.contoh susah nk kena selsema atau batuk2..mmg lama sngt dah xkena..alhamdulillah.
🌸xde nk mengamuk2 slalu..




2 ni mmg berbaloi2 utk anak2 tau...yg dari baby pun boleh pkai juga tau...so dari kecil kita biasakan dgn sebarang bahan kimia..so bebas kan..anak2 cikmah memang serasi sngt..setakat ni..semua kawan2 cikmah yg pkai semua kan share keberkesanannya tau..xperlu nk ragu2..

klau cantik manis nk try utk anak2 set 2 ni..meh roger2..cikmah sedia membantu..cikmah bg special pricelah...siap free gift skali tau...jgn malu2..meh whatsapp 017662652 ye

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Mazni Azmi said...

Tak sangka betul essential oil ada kesan hebat macam ni pada anak anak ya cik mah. 😃
.
Anak Maznee pun ada seorang ni speech delay. 😉
.
Bika baca perkembangan anak cik mah lepas guna essential oil, tumoang gembiralah.
.
Selain hantar pergi terapi pertuturan & lain lain.
.
Usaha macam ni dari rumah pun sangat membantu kan 😃.
.
Share lah lagi 📣

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...