Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 13 January 2017

copy paste xhabis lagi ye???

selamat pagi..

cerita anak pulaklah..

uzma & abah die mmg sngt2 copy paste..semua mesti ckp uzma lelaki..klau jumpa bukan panggil uzma..panggil nama abah die..hehehe..ala2...sebijik sngt anak beranak ni kan..


uzma gegirl tau..hehe...xlama je lagi anak umi ni nk setahun,,sekejap sngt rasanya..walaupun uzma hari2 melekat ngan umi..tp umi xpernah jemu..tu adalah cabaran besar sngt2 buat umi tau..mana x nya..bisnes2 umi mcm buat tasbih tu mmg kena hentikan seketika...

cikmah mmg bg tumpuan sepenuhnya pada anak2 sekarang ni..

just buat bisnes kertas n young living je biasa2..alhamdulillah tu pun dah syukur sngt2 dah..

uzma mmg mcm2 dah pandai..die jenis brani dari azwa..berani nk panjat sana sini...xtau pun bahaya kan baby2 ni..redah aja..

gigi tu baru nk keluar gigi taring die..bab gigi lmbt..tp bab berjalan tu..perghhh..mmg laju sngt2 dah tu..naik tangga mcm kilat dah...

makan die xsuka sngt..die suka pun roti je..slalu bg roti je feveret die..

bubur pun die xsuka sngt..xpelah..t dah setahun lebih umi xde lah control sngt..kita belasah lah makan2 sikit ek..hehehe..

ada anak 2 ni..xmenyempat sngt fokus bab makan utk uzma..sebab die suka melekat..susah nk ke dapur..xrela dgr die menangis setaman..hehe..

melekat ngan umi tapi muka tu copy paste abah sngt2..slalu je pagi2 mesti sebut abah..abah...abah...

ish..jeles tau umi..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

Unknown said...

Assalam..sis nak tye..ada lg x jual kraft paper? Tq

Unknown said...

Assalam..sis nak tye..ada lg x jual kraft paper? Tq

Ecah Ecot said...

muka uzma mmg sebijik abah dia. muka azwa mcm umi tp lebih ke mat salleh.hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...