Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 4 January 2017

Dewdropdiffuser dari young living essential oils selamat digunakan.


selamat pagi

lama xbercerita...dah masuk tahun baru dah kan.,cikmah di langkawi hari ni..mood holiday...entry ni dah taip awal dah tau..


dah 3 orng rakan blog cikmah yg sudi beli diffuser dari cikmah..n kami keep in touch sampai sekarang ni..



ni cerita bulan 12 hari tu..siap2kan postage...alhamdulillah sngt2...ramai dah mempercayai kebaikkannya..

ni cikmah nk share lagi..

KENAPA YL DIFFUSER? 'Kalau burner? Humidifier? Air purifier? boleh titik EO tak?' Essential oil yl perlukan diffuser jenis ultrasonic utk bebaskan molekul eo yg sgt halus tu ke udara Yleo tak boleh pakai yg jenis burner atau jenis lain. Kerana yg pakai burner tu utk 'aroma oil' yg ade pelarut (solvent) dan alkohol. Sbb tu boleh pakai burner sbb nak bebaskan alkohol tu maka keluar la bau . Yleo x perlukan pemanasan sbb tiada alkohol atau solvent di dalam proses penghasilan atau di dalam end product. 100% the essential oil itself dari tumbuhan. Air Humidifier dan purifier tanpa fungsi diffuser(yg mcm bentuk 'otak' yg dijual di pasaraya tidak menukarkan(diffuse) EO kepada zarah-zarah halus sebaliknya hanya terapung di atas air. So YL diffuser guna gelombang ultrasonic dengan getaran tertentu untuk membebaskan zarah2 halus EO ke udara tanpa merosakkan therapeutic grade nya, anda bukan sahaja menikmati bau(aroma) tetapi juga khasiat/property eo tersebut.

ni antara sebab kenapa kena memilih YLEO punya...ni lah juga yg buat cikmah jatuh cinta sngt2 tau,,,

pada yg nk tau lagi..ada promo januari...cikmah ada buat kutu..klau nk join..meh2 whatsapp 0176626152 ye..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...