Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 19 January 2017

Hiasan di kepala katil..

selamat pagi..cerita tentang rumah pulaklah...

kali ni tentang bilik tidur utama pulak..
lama cikmah plan nk letak apelah kat situ supaya xkosong..sebelum ni ada sebijik frame je kat situ...mcm xmenarik..sebab dinding ni luas gak..+ katil ni besar saiz king..ada pulak 1 lagi katil single tepi tu..

so setelah sana sini cari idea..cik mah jatuh hati dengan yg ni...

maka terhasilnya dari hasil diri sendiri ...

puas hati...



ni daripada barang ikea yg cikmah beli tahun lepas tu...cikmah pernah bgtau kan..ni 2 daripadanya...

kat entry ni..yg cikmah g borong bnyk2 barang tu...


yg ni cikmah beli 2...1 yg panjang 115cm..n 1 lagi yg pendek sikit...so gabungkan 2 ni..jadilah mcm dalam yg cikmah buat tu...

bab frame2 tu n gmbr..tu beli di merata tempat + ada yg guna semula je..jimat katakan..

print pun print sendiri..so mmg makan masalah nk siapkannya kan..hahaha..

sekarang ni ada perubahan gak sikit..ada je yg xpuas kat mata sendiri...cadar pun mcm kena cari baru je..atau buat sesuatu bg naik mood tu..hahaha..jumpa dah sesuatu kat ikea..so kita kumpul budget dulu k..

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...