Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 27 January 2017

Esok dah nak setahun!!

selamat pagi semua..

alhamdulillah..masa ni mcm tau2 je esoknya dah nk bersalinkan uzma bambam tu,,

sebab minggu sebelum tu..dktr bg hint dah yg ada bukaan dah..so ape lagi..excited n mmg dah siap prepare..cuma mmg xsangkalah..ehehe

tada...gmbr throwback 1 lah utk adik uzma..


comel je abah dan kaklong posing2 ye..alahai anak beranak ni..mmg kami excited utk dapat ank kedua masa tu..ssbb kaklong paham sngt dah masa tu die nk dpt adik dah tau...

tq BFF cikmah sbb slalu layankan bff die ni..slalu ada dikala susah dan senang.
.I LOVE U SO MUCH..

anak2 utk sebab ada 2 mak..2 ayah tau..semua syg mereka..syukur sngt,,,

buat masa ni masih xplan pape utk adik uzma..opsss..sebab uzma manjanyer lah kan..so kdng tu mmg uminya sampai semput2 lah melayan die..

kerja mmg stop je..fokus pada essential oils je skrng ni..kertas kraft tu masih jual..cuma biasa2 je..xla. buat iklan sngt..

anak 2 ni..mmg semuanya umi buat ekspress je slalu..hahaha..lebih mmg fokus pada mereka..time adik tidur klau setel semua bnda..ada masa tu mmg cepatlah buka laptop taip n schedule mana boleh siap2 tu..

mmg xpernah ngadap betul2 menaip..semuanya laju2..sorrylah klau bnyk salah eja je..kelam kelibut tau...

tapi enjoy sngt!!!!

TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...