Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 6 June 2014

Azwa sana sini situ...

selamat pagi cantik manis...wah..nekad menyiapkan entry...bila free terus sambung2 n le post terus..huhh...semenjak ada azwa..umminya semakin bz...tp azwa pandai bg masa umminya...pagi2 tdo lepas menyusu pukul 6.30...so umminya cepatlah wat itu ini...lega rasa sempat menaip entry..hehehe....rindu nk berblogging...BW..adalah sikit2 baru sempat..huwaaa...sedih...

kali ni nk sahre..azwa sana sini situ punya cerita...

kisah azwa travel ngan ummi...

yg slalu p travel umah maktok..ala dekat je..5 minit pun xsmpai lah eh..tp klau jalan kaki jauhlah juga kan..hehehe...naik kereta ni cepat je...azwa okay sesangat duduk kat car seatnya tu..mmg suka..kdang tu..bygkan.umah maktok yg xsampai 5 minit pun...boleh azwa tdo..amboiii...ank ummi ni..sedaplah tu duduk kat car seat ye...kadang tu azwa sebelah ummi n kadang tu kat belakang...sebb mmg kadang tu dah set up ummi duk belkang..xlarat dah nk angkat2 car seat depan belkang..n pikir2 dekat je umah mak tok..so azwa pun okey je...alhamdulillah...mmg xpernahlah meragam...syukur sngt...

kisah azwa travel ngan ummi & abah

klau travel yg jauh2 tu..dari kl-besut-penang-kl...



wahhh..masa ni jln2 blik kampung en suami..alang2 nk sunatkan azwa skali...pling best!!!!
azwa tdo je...jg pun minum susu..main2 sikit n tdo semula..sikit pun xmeragam...alhamdulillah...senng sngt ummi jaga azwa...sambil tu azwa main mainan yg ummi amik...ops...cik long bg free...hehehe...azwa model..so semua dpt free...amboi..untung lagi anak ummi ni..t cik mah share mainan azwa ye..

mmg azwa suka ngan mainannya.sbb le gantung kat tempat pegang tgn dlm kereta tu...so bila azwa baring dari car seatnya boleh nmpk...kdng tu ummi riba azwa je..ye lah penat juga kan klau duduk atas car seat je..hehehe

baru2 ni pulak travel dari kl-endau

ni pun sama juga..ank ummi tdr je..bgn minum n main2 je...tdo 2 jam ...bgn 1 jam..main2 tdo lagi..hahahha...syukur sngt...suka agaknya berjalan2..


sekarang ni...pandai je tgok kamera..boleh je senyum...amboi2...bunyi klik2 masa tdo pun le senyum..huyooo...ni dasyat ni anak ummi..ish2...aaarghhh...rasa nk gigit je pipi ank sendiri ni..hahahah

sambung sikit..masa dari kl-besut tu..cik mah n en suami berehat di rnr gua musang...masa turun ni pkai carrier..snng je..mkn2 sambil carrierkan azwa..wah...mmg ank ummi ni senng nk jaga...syukur xterhingga...sambil carrier tu..azwa sempat juga tdo..ish2...suka agaknya ek..

klau tukar pampers pulak..klau azwa yak yak je lah...so..berhenti jap..cari tempat yg elok2..tukar pampers n buang terus...xpun..tukar je dlm kereta..hahha...abah bersabarlah ngan bau wngi azwa...ops..hehehe...ala..baby yak yak bukanlah busuk sngt pun...

ngan ada car seat ni..ummi snglah kesana ke sini ngan azwa...ni car seat azwa..

TQ

PUAN MAH


2 00 sudi berkongsi cerita:

sYaFiNaS said...

assalamualaikum akak....wah,azwa dh besar yea...pndai kn dia tgk kamera....tomeynya...geram tgk pipi dia la...

Sya Mimie said...

asslmkm cik mah.. :)
alahai azwa.. comelnya awak.. geram tgk.. baik betul azwa ni ye cik mah.. seronok tgk anak baik mcm tu.. mudah jaga.. =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...