Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 25 June 2015

Bercuti ke cherating : Bercuti di cherating bersama...

Selamat pagi..alhamdulillah.sudah di bulan ramadhan..diberikan rezeki utk bercuti ke cherating...cik mah g masa 16 mei sampai 18 Mei,,3 hari 2 malam..

Cik mah pilih the legend cherating..t entry khas ye utk penginapan...

Ni gmbr abah n azwa masa smpai2 di bilik...



Masa ni siap2 dah nk ke swimming pool...kami bergerak dr kl pukul 10.30pg..singgah kenduri rumah mertua ibu azwa di kijal...then baru ke cherating...check in dlm pukul 4 lebih sikit...

TAdaaa...anak beranak excited terjun pool...xla ramai sngt2 sampai sesak nk mandi...okey je...sebab kolam besar...bab kolam ni mmg puas hati sngt2 lah...bersih...suasana Meriah..air xla sejuk sngt...best...Ada kolam utk kanak2...azwa suka sngt2...alhamdulillah die xlupa ngan air die...hahaha....pling ingt...mesti die bw die punya neck float...hahaha...sayang benar lah ngan neck float...



Wefie bersama anak beranak...

Lepas tu p singgah kat pantai depan the legend...pantai cantik sngt...nnti cik mah share gmbr2 pantai ye...ni sj tanam2 azwa...hahaha...konon2 terapi lah tu..hehehe..memula die marah gak...ape bnda lah ummi n abah buat..hahaha..lama2 die suka...tAdaaa..lagi skali,.
.set mainan pantai yg sama...beli skali..then simpan elok2 lepas pkai...bnda boleh jimat..kita jimatlah ye...mcm neck float pun yg sm juga..baju renang azwa pun sama juga..selagi muat..


Hari pertama ni..kami makan di bilik je..sbb ibu n abu azwa dah bekalkan nasi dagang..alhamdulillah rezeki kami...so mlm tu mmg kami berehat2 je di bilik..sbb esoknya kami bgn awal...

K..t kita sambung lagi ek.

link2 lain







TQ 

PUAN MAH


2 00 sudi berkongsi cerita:

Linda said...

cik mah, syoknye azwa dpt berjalan. nnti share ye psal penginapan,ade rezeki insyaallah nk bercuti ke pahang pas raya :)

cik mah said...

@Linda

Skali skala tu seronok ...meluangkan masa bersama2...k..nnti cik mah share ye..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...