Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 1 June 2015

swimming pool di nipah guesthouse

selamat pagi...

cerita pangkor xhabis lagi..hehehe..

suka sngt nk share sbb suka ngan tempat ni..nipah guesthouse..

setiap kali lepas blik dai pantai..azwa akn skali lagi nk mandi dlm swimming pool pulak..hahaha..lepas bersihkan bdn ngan pasir2 n air laut kat shower luar tu..baru masuk pool pulak..

best sbb ada pool yg kecik utk bby...senanglah nk pantau..ummi n abah dok tepi je...nk masuk kena ada bj mandi ye..cik mah abah puas dah mandi..azwa ni je xpuas2...so pkaikan neck float masukkan die dlm tu..amboi..kemainlah die suka...


air pool utk bby tu paras2 lutut azwa je..xla dlm pun..so insyaallah dah pkai neck float tu xlepaslah...azwa siap jln2 dlm tu...siap simbah2 air kat ummi abah..eah2 sngt ye kamu ni azwa...

ni ha gmbr budak suka sngt jumpa air...seronok sngt tgok azwa xtakut air n seronok tgok die enjoy main2...

alhamdulillah..kolam bersih je...air xd lah sejuk n xde lah pans kan..mmg sesuai utk azwalah kiranya...dok dlm pool tu sejam pun boleh..kehulu kehilir..hahaha...seronoknyer die...

suasana yg tenang lagi2 bukan waktu cuti..wat kami rasa sngtlah seronok n tenang je...enjoy 3 beranak ni..

so klau cantik manis nk g..cik mah sarankan g bukan masa cuti..xla ramai..

oh ye..xpe..kat nipah ni limited tau..kn booking cepat2 takut penuh nnti ye..

insyaallah xrugi punya..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...