Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Friday, 5 June 2015

Doa harian..


selamat pagi...

alhamdulillah..hari tu ada kelapangan sedikit..so tangan biasalah gatal..xle tgok bnda kosong mcm tu je..hahaha...so ummi azwa biasalah...pk2 cari2 idea..tadaaa..terhasilnya utk anakanda tersayang...



ni adalah flash kad doa harian azwa..lama dah cik mah beli..bila die dah besar ni br berani bg die..sebelum ni masuk mulut je..hahaha...habis basah tau...

cik mah DIY je pakai kain felt yg ada tu...wat frame sikit2..then tempek2 bunga kasi berseri2..

doa masuk n keluar tandas tu tampal tepi pintu bilik air..

so setiap kali nk masuk bilik air..azwa sendiri akan tadah tangan..kadang2 ummi yg terjah je masuk,..ops..malu tau...die xpernah lupa tadah tangan..alhamdulillah..cik mah dah hafal dah doa ni sebab slalu bacakan utk azwa...amik ko..28 tahun xpernah nk hafal..lalinya ummi kamu ni...tq syg..

then yg doa makan tu tampal dekat pintu peti ais...nk makan pun die akan ingt utk baca...kadang tu tgh makan pun tadah tgn nk baca doa lagi..hahaha..ni terlebih pndai pulak..hahaha...

lepas tu doa bng tdo pulak tampal dekat pintu almari dlm bilik...ni pun die xpernah lupa utk berdoa juga...syukur sngt2 atas kurnian anak yg solehah ini...moga2 yg sedikit ini bakal menambahkan ilmu ummi..abah..n azwa..

oh ye..ada gak doa dlm kenderaan...tu pun die xlupa..ummi je slalu lupa..tq syg ingtkan ummi n abah...

cantik manis try lah buat ni juga ek..insyaallah..sngt ebrmanfaat utk kita dan anak2 kita...sikit2 lama ingt..insyaallah..

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

Linda said...

bagusnye cik mah ni...kreatif. Buat sendri je senang kan :)

cik mah said...

tq linda..aaa...buat sendiri bg comel2 ikut suka je..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...