Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 8 June 2015

kami bertiga...

selamat pagi...

muka tiga beranak ni...ni masa jlan2 bbw azwa g aquaria...t lah story aquaria ek..xtransfer gmbr..tu malas nk story tu...story bia ada gmbr..baru semangat..hahaha..


sekrang ni g mana2 nk kena matching 3 beranak okey..mcm wajib,.hahaha.,,,azwa ngan abah die mestilah kemeja..purple..bj feveret die tu..hahaha..pndai ha kecik2 dah ada bj feveret kan...ewah2...

pndai dah juga buat muka comel die tu...

oh ye..sambil tu share tips sikitlah..yg tu botol air azwa...cik mah g mana2 walaupun dekat mmg bw botol air die tu..so azwa xde masalah sembelit..sbb die bnyk gak minum air masak...senang lah ummi..

masa ni ada gak singgah g expo baby kat klcc tu..murah2 juga..grab bj lubang2 azwa yg dah xmuat..3 pasang skali..pastu ada blouse n bj jeans...rm10 je..murahkan..jimat kan...yg penting comel di mata ummi..hahaha..

tu nasib x pusing2 habis..klau x habislah ummi shopping..hehehe..

azwa ikut muka ummi kan???hahaha...nk juga tau..

TQ

PUAN MAH

12 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Jelita said...

same la thaqif ke mana-mana, even kat umah pun botol air xpenah jauh dari dia kejap2 minum air.

merahitujambu said...

dulu berdua je sedondon..dh ada anak ni nk sedondon ber3kan

Syaz Rozelt said...

assalamualaikum pn. mah..makin comel si kecik azwa..seronok la tu dapat jalan2 dengan ummi dngn avah die =)

cik hani said...

wah..matching..memang lawa..

cik mah said...

Hehe..tq2..

cik mah said...

Waalaikumsalam...tq aunty...aaa..die suka jln2..

cik mah said...

Kan2...makin seronok nk cari bj nk mathcing.

cik mah said...

Kan2...sngt membantu..

aizu's life said...

comel bby.. aritu dok bc progres dia dlm perut je.. tetibe dtg cni, tgk dah beso.. hihi

cik mah said...

@aizu's life

hehehe...comel je comment auny zu...kejap je kan..besar dah die..

Mrs ShaQ Kirin said...

Cute je azwa buat muka... hehe..
Sama la Mummy Al Aish pun suke pakai baju matching2x bertiga...

Kadang saja je carik alasan nk shopping kan.. hehe~

cik mah said...

Tq aunty..hehehe..kan2...biasalah..mak2 ni.mcm2..ada je kan..bj pun kena sama..hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...