Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 23 June 2015

Nipahguesthouse...best!!!

Selamat pagi...ni entry last tentang pangkor...kitaorng blik hari selasa...mmg have fun sngt2 kat pangkor...

Ni gmbr kat pintu nipah guesthouse...depan ngan tempat breakfast tu...amik gmbr wat kenangan...



Ni pulak anak owner..ala2...aina sedih masa kami nk blik ...sempatlah die main2 kejap dengan azwa...insyaAllah Ada rezeki nnti mmg nk dtg lagi..



Alia Ada adik..Tp baby lagi..masa tu Alia owner ngah dlm pantang lagi tau...tp tetap melayan kami dengan sngt baik...sngt perangai n sediakan apa yg kami perlu...

Sngt mudah nk bekerja sama...suasana sngt bersih..tenang...nk ke pantai semua dekat..kedai2 pun dekat juga..klau jln kaki pun okey je...kami jln je masa tu...okey je...kedai mkn pun okey..xla mahal sngt...cantik manis klau nk g nk tgok dulu hrga yg ditawarkan...masa tu kami pergi kedai no 6 xsilap..masa tu abg yg kami amik snorkeling tu yg cadangkan...dari beach boy Nama yg kami amik snorkeling tu...Alhamdulillah sedap n puas ht...kami amik utk makan 3 orng..Ada siakap..Ada Sayur...air 1 jag..tomyam n tegur xsilap...RM55...makan utk 3 orng..okey..sngt puas hati...

Moga2 dptlah beri serba sedikit pandan utk yg nk ke pangkor nnti ye..

TQ

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

Aimi Muhamad said...

pink sama pink.comel

Dhiera nadhirah said...

sebelum puasa ritu pun pegi pangkor gk. duduk dekat coral bay resort. dekat dengan tempat makan tapi kena menapak plak nak ke pantai. huuu

cik mah said...

Kan2...dua2 pun pink

cik mah said...

La yeker...aaa...ada je yg dekat..tp tepi jln mcm bising pulakkan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...