Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 2 June 2015

Hello kitty dan azwa..

selamat pagi...

azwq n hello kitty dah macam xle pisahkan dah..pantang nmpk ..tergedik2lah kaki die..tepuk2 tgnlah..hahaha...lagi2 klau g uptown danau kota..ewah2...ada kedai tu brng kitty je...pergi je mesti belikan die sticker..suka benar ngan sticker..habis periuk2 ummi die letak sticker die..hehhee..

yg bantal pink love hello kitty tu cik mah beli masa aqiqah die kat kaison..yg pnjng tu maklong die bg...cadar tu bonus utk die..hehhe...beli dekat parkson dekat festival city...


lama dah berkenan...akhirnya beli juga..sbb ada katil single bilik 1 lagi tu...so letaklah cadar ni....bilik cik mah wat kerja...so..dia main2 kat situ...

yg bawah ni pulak..pakusu n bakal makusu die xlama lagi belikan..ewah2...ni peneman die tgok tv...tempat peluk2 cium die..sayang die ngan hello kitty die tu...besar kitty tu dari die..hahaha




tu nmpklah...mcm2 gaya die ngan kitty die tu...bj kitty pun bnyk dah wat koleksi...ala beli murah2 je..slalu jumpa kat pasar malam n expo..RM10 je..okeylah kan...n tambah2 ibu die belikan bj tdo kitty...n tuala mandi kitty2...lagilah die suka..TQ ibu...

anak2 cantik manis minat ape???

share2 lah..

TQ

PUAN MAH

11 00 sudi berkongsi cerita:

Cik Jelita said...

thaqif suka bas

cik hani said...

azwa pun dah Nampak besar dah.. saya pun minat Hello Kitty

cik hani said...

azwa pun dah Nampak besar dah.. saya pun minat Hello Kitty

cik mah said...

Bas..hehehe..comel je..

cik mah said...

Kan2..kejap je...aaa...suka gak tgol ada brng aunty hani ada hello kitty .

nini said...

Besaqnya hello kitty dia....lawaaaa...hihi

Fiqah Feeona said...

Bestnye Azwa dengan Hello Kitty..Aunty pun suka.

sya mimie said...

oo.. minat hello kitty ye azwa.. zahra ni belum nmpk lg minat apa.. hehe

cik mah said...

Kam2....umminya pun suka skali..hehe

cik mah said...

Hehehe..yeker...wah...genglah ngan azwa...

cik mah said...

Aaa...pantang nmpk tau..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...