Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 11 June 2015

Hello kitty dan kraft tag

Selamat pagi...alhamdulillah masih berkesempatan menulis,,,hari ni sarapan ape tu??.

Share lagilah..dari teaser yg lepas2...br teringat mcm ada hutang teaser selesaikan..hahaha..meh2 nk story n kasi selesai hutang..

Tgok gmbr Dululah ye..



Gmbr ni cik mah dah combine kan...ni gmbr utk gift masa besday azwa yg lepas...Ada lebihan kertas Kraft masa print kad kahwin customer,,so idea membuak2 dtg..hahaha..kata kau kan,,Gitu skali...

So..idea ringkas ni,,,cari gmbr hello kitty...tempek je kat tgh2 n Google polkadot tag..edit2 sikit...tdAaaa...siap...ikat ngan riben polkadot juga...dlm tu Ada air kotak...n makanan ringan seperti biskut n Ada belon juga...xmuat bnyk pun...niat sedekahkan je..alhamdulillah..terlaksana dgn jayanya..syukur..


Yg paper bag pink tu Ada lebih lagi...masih simpan..kot2 nnti nk guna utk adik azwa pulak..hahaha...ke main kedekut ummi azwa ni...xla...simpan je...xkn nk buang...sayang pulak..


Idea simple je...buat pun sikit je..so siap cepat...klau bnyk2 takut azwa buat main je nnti..hahaha...

K lah..langsir hutang ye..pape le pm2 klau nk tnya pape..

TQ

PUAN MAH

5 00 sudi berkongsi cerita:

Fiqah Feeona said...

Comelnya...nak buat la..

NaZiRaH @ Ezyra said...

simple tapi cantik..;-)

cik mah said...

Tq2...tu lah..nk yg simple2 je..

cik mah said...

Eh...tiru ek..hahahaha...mesti hello.kitty tau..

sya mimie said...

Comelnya ada hello kitty.. Zara ada teddybear pooh. Hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...