Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 22 June 2015

Lavender garden,cameron highlands


selamat pagi...sambung lagi entry cameron...selepas dari teh boh..minum teh yg sngt sedap beserta ngan kek coklat n kek manga...wahhh..teringat2...eh maaf..berpuasa..ops..menu berbuka puasalah nnti..

dulu2 masa honeymoon xsempat nk g..so hari tu mesti kena g juga..masuk tu dikenakan bayaran..RM6,...agaklah juga mahal...tp tempatnyer besar juga...tp cik mah xg semua..sebab rushing masa tu..motifnya nk tgok lavender je...so hajat dah termakbul..hahaha...cantiknyer...subhanaallah...

gmbr masa dekat lavender garden..cantikkan..ni pulak dekat dngn pintu kuar..azwa sngtlah excited..sbb die ingt kitty die..part bunga tu die xberapa minat..hahaha..ni die minatlah...



blur je muka die masa kami semua tgok2 bunga tu...ngantok pun iye juga...


dgn ayah cik mah..azwa mmg manja sngt..syglah die tu kat tok ayah die..kadang tu ngan ummi pun die xnk..ewah2 ye...tgoklah tu klau nga atok ayah die..mood elok je...die panggil tok ayah die..ayah je...jerit kuat2 kalau tok ayah die xdgr..ahhahaa...

pape pun seronok..sbb tok ayah n mak tok belikan bj cameron utk azwa..affan n awisq..tq atok...

best sebab harum je bau2 bunga kat sini...puas hatilah...

TQ

PUAN MAH..

3 00 sudi berkongsi cerita:

NinaAz said...

semua pepel yeeee. hehe

cik hani said...

hari tu g Cameron, tak masuk tempat ni sebab ada bayaran so, ramai ahli family yang taknak masuk, so semua tak masuk.

Mungkin pasni kalau berdua dengan suami boleh masuk sana.. huhuhu

Dhiera nadhirah said...

lavender garden ni for me macam tak berbaloi pun masuk. dah la berbayar tp dalam tak ada yang menarik sangat melainkan tgk tanaman lavender je.
belah atas dah xda lavender sgt pun

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...