Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 25 June 2015

Teh boh plantation,cameron highlands


Selamat pagi semua...hari nk share g Cameron lagi hari tu...Kali ni pergi yg boh punya...sbb yg Bharat punya dah pernah g...lama dah sebenarnya nk g yg boh punya ni tau...lama dok usha yg cerita ombak rindu tu...hahahaha...amik ha...

Masa ni gerak dari hotel pukul 8 pagi..lepas je checkout...terus cari kat mana teh boh ni...alhamdulillah senang jumpa..tp memula tu...eh betul ke x ye..betul x ye...skali jumpa juga..wahhh..puas hati ha...


tadaaa..utk kami berempat..mama..ayah..cik mah..abah azwa...

ada air teh tarik..teh mango..teh laici n teo biasa...then kek tu kek coklat moise n kek mango butter...semuanya sedap!!!!

tukang habis confirmlah cik mah..hehehe




tadaaa...gmbar kenang-kenangan...azwa suka betul die pakai pendakap telinga hello kitty tu...tok ayah n mak tok die belanja masa g pasar malam tu...topi tu lama dah beli..kat pasar malam kat rumah je...


tuntunnnnnn...kain xsempat gosok..nk minta iron lmbt sngt buka kaunternya..so..tibai aja..hahahha..dikelilingi dengan daun2 teh...


skali lagi...azwa si pink pink..hahaha..suar tu nk pkai raya sebenarnya...tp dah terpakai..sebab suar yg ada ummi xbasuh lagi masa tu...hehehe..xkan nk pkai gaun kot..sejuklah pulak..hehehe...cewahhh...die budget comellah tu kan...ops!!!


lama gak lepak2 menghirup udara segar ni...sedar2...eh...lewat dah..cepat2 turun bawah..nk naik n turun tu kena mendaki sikit..alhamdulillah mama n ayah diberikan kekuatan...syukur...dapatlah bw mama n ayah minum secawan teh..cewahhhh...


k..t kita story lagi ye..

TQ

PUAN MAH

1 00 sudi berkongsi cerita:

merahitujambu said...

masa pregy tingin pegi camoran dpt laa pg..ni dh ada anak x th bila dpt pg lagi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...