Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 14 December 2015

Bedung baby extra big..

selamat pagi...

inggu yg baru..insyaallah..

mcm biasa dah schedule siap2..

ni nk share hasil kerja minggu lepas...DIY barut baby...

al kisahnya..dulu masa azwa pkai yg lampin tu je..pastu mama kata lampin sekarang ni nipis dah..so mcm xbest dah..

so..umi yg konon2 ada bakat ni..hahahaha

plus geram tgok n pk mcm senang kot...kot lah kan..

trylah nk DIY je sendiri bedung bby...

n pling puas hati le buat ikut saiz sendiri sesuka hati je...hehehe...

tadaaa..meh tgok gmbr...



kain ni beli lama dah...xtau gender pun masa ni..belasah aja..semestinya biru lah kan..yg lain2 tu corak kartun mcm xkenan sngt...xtau nape.,..

ni kain jenis fannel..lembut ...cik mah xanta jahit tepi..so cik mah guna kreativiti sendiri je..hehehe...

tp puas hati..dah basuh pun n still elok je...

yg biru putih tu lebih dari jahit selimut hood adik bby..tu nnti share ek..surprise...tu projek xpercaya namanya..sbb berjaya buat..hahaha....

so...pada yg tempah bedung extra big ni..boleh whatsapp ek...xlam dah nk tutup order..hujung bulan 12 ye...so..hrga mampu sngt milik...n pling best extra big...

nk boleh whatsapp 0176626152..

pada yg dah order..sabar ye..in progress dah...

TQ

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...