Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, 16 December 2015

Bercuti ke Krabi: Yaminlah pancake & isika fruit juice krabi,Thailand

selamat pagi...

yummy...hari ni nk cerita tentang makanan lagi..hehehe...

ni cerita dekat krabi yg lepas..reviewlah kiranya...

rata2 mmg ramai je blogger bgtau yg yaminlah pancake ni best n lagi senang sebab mak cik ni boleh ckp melayu..snnglah lagi kan..

kami repeat 2 kali makan pancake kat sini...


tadaa..ni yg hari pertama...menu..banana pancake with nutella...n banana pancake with peanut butter,...kami kongsi berlima..ngan azwa2 skali suka..azwa suka pisang je..hahaha...


ni landmark nk cari yaminlah pancake tu..




then nmpk x yg ada air buah tu..tu air buah dari isika fruit juice..area2 ngan yaminlah pancake juga..xjauh dari situ..mmg jadi tumpuan kat situ..tepi2 jln je ni...mcm2 pilihan buah ada..nk mix kan pun boleh...hari 1st tu minum tembikai n apple...then hari kedua jambu batu,...ibu azwa minum mangga..


hari kedua pulak..kami tapau pulut mangga..sedapnyer amngga ni..walaupun pagi esok br cik mah makan sbb kekenyangan..simpan dlm peti ais dlm bilik hotel...abah azwa makan skali pulut...cik mah xminat pulut ni..suka pulut kuning je..hehe...


pape pun puas hati sebab semunaya sedap,..air buah tu pun berbaloi sngt..rasa yg sedap sngt...buah asli gitu..bukan kordial ye..hehe..


so sekian sy review utk yaminlah pancake n isika fruit juice...








TQ

PUAN MAH

0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...