Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 10 December 2015

Sapu tangan baby dari minky dot..


selamat pagi kesayangan semua...

alhamdulillah...

ni antara projek yg berjaya siapkan hari isnin lepas...sekejap je buat..cuma biasalah...kerajinan tu belum tiba..n selalu mmg dahulukan order dari customer je dulu...

ingt lagi x entry ni...projek selimut..

tadaaaa...selimut dah siap..tp xamik gmbr comel2 lagi..so ni dah amik gmbr comel2...hehehe..kasi post kat sini buat kenangan...

idea nk buat sapu tgn ni tetiba je datang..masa ngah potong kain nk buat selimut adik adik...ada lebihan kain...pk2...okey..trylah belasah buat sapu tgn..mesti comel...

alahai bila dah siap..sendiri jatuh cinta...lembut sngt minky dot ni tau..n bak kata kawan cik mah..sesuai utk sensory baby juga..aaaalah bila tgok2 kan...bgus rupanya...



tadaaa...ni lah die hasilnya...

ada beberapa helai lagi...xsnap pun lagi..ni kira hasil kerja sapu tgn pertama dari umi utk adik azwa...sorang 1 lah ek..hehehe...

alhamdulillah juga..kawan2 kat fb dah ada yg order..so sama adil..kot2 ada kawan2 kat blog nk order..boleh whatsapp ye...tarikh tutup sampai 20 dis ni ye...

pape boleh whatsapp cik mah 0176616152

TQ

PUAN MAH

2 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

kainnya cantek dan pasti lembut ni..
sedap kalau guna

cik mah said...

Aaa hani..mmg sedap n lembut sngt...sesuai sngt utk bby..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...