Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 17 December 2015

Bercuti ke Krabi: 4 island Tours Krabi,Thailand

selamat pagi semua...

review lagi...walaupun bz2 juga skrng ni..tp ni cik mah dah siap2 kan schedule..sbb masa free2 hari tu sempatlah mengarang entry..hehe...skrng ni xmenyempat..ada kerja nk kena setelkan..

ni kira permulaan dulu ek...ada lagi yg lebih pnjng n bnyk gmbr nk share..ni mcm teaser sikit2 lah dulu..hehe..

sebelum g krabi..kami xde pun plan nk g berapa pulau..budget pun 1000 Baht sorang utk g pulau2 tu..nk habiskan sehari...bnyk tu tau 1000 Baht...t kat sana br nk survey..

masa memula check in hotel dah nmpk pasal template pulau2 ni..ada 3 pilihan..4 islands tour,...hong islands n 7 islands tour...hrga mmg sngt mengejutkan kami..hahaha...

utk 4 islands Tour tu ..just 370 Baht tau...seorang..include halal punya makan tgh hari...

terbeliak mata..so..bincang2..nk amik yg ni je...lagipun bw azwa..xmolah g lama2 sngt..kesian gak die nnti kan...tapi kena add 100 Baht lagi utk penjagaan taman negara gitu...tp berbaloi sngt..sbb pulaunya mmg bersih...


xde nmpk sampah2 pun kat pantai2..mmg dijaga ngan baik skali...

so..bg kami..sngtlah berbaloi...

tours start dari 9 pg..sampai 3 ptg mcm tu..

kami pergi masa hari kedua di krabi..


tadaaa...ni gmbr teaser masa sampai2 je kat pulau yg 1st tu..phranang beach...




ni adalah 4 pulau tersebut..cewahhh..

bermula dengan Phranang beach...then chicken island...then tup island n last skali..poda island...

tour mana yg cik mah amik..tu cik mah share next entry ye...

oh ye..utk azwa..free je..xde pape charge pun...












TQ

PUAN MAH


0 00 sudi berkongsi cerita:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...