Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 1 December 2015

500pcs lagi gmbr dari photobook...

Selamat pagi semua...alhamdulillah...

Ni nk share lagi,..lepas dah print 200pcs yg lepas..terus semangat nk print lagi...sbb xpyh nk edit2 sngt..klau rajin terlebih masa bolehlah...ni mmg terkejar2...so...rotate je..bg gmbr elok...memula tu nk bg kerja senang,.siap2 dulu pilih 500pcs..asingkan masuk folder lain...kiranya cut terus...t xdelah sampai terprint 2 Kali pulak...

Watna kejap je..RM95 utk 500pcs..free postage...horay2...mmg seronok lah kan...

Bnyk tu..gmbr2 g pangkor..cerating n Cameron semua dah cuci..lega..gmbr2 azwa g hippopo n main2 kolam die pun dah...asingkan siap2 masuk album...




Tadaaaa..utk album pulak...cik mah cari yg murah2 je...yg hitam kecil tu boleh muat 100pcs..beli dekat daiso je..okeylah..RM5.30 utk 1 album...

Oh ye..lupa..print ni saiz 4R tau...

Then album yg 3 lagi tu beli dekat kg je..masa blik raya haji yg lepas...ada le muat 120...ada le muat 160...so okeylah..ada lebih gak sikit...Yg gmbr depan kat album tu xbuat lagi..ingt nk print sendiri...tp tgoklah kerajinan ummi kamu nnti ye..hehe..


Cik mah grab utk cuci gmbr ni masa promo..so jimatlh bnyk kat situ...semuanya mmg gmbr azwa je ni...Ada beribu2 lagi cuci..hehe...t ummi kumpul duit n tunggu promo lagi ye kita cuci lagi...seronok sngt bila free2 tu boleh tgok gmbr azwa masa kecil2...rindunya masa die kecil2....ni mcm2 dah akal nyer..hehe..


K lah..t cik mah share lagi ye..

TQ

PUAN MAH

4 00 sudi berkongsi cerita:

Rina Ellisa said...

rina buat yg 100pcs punya pon bercinta cikmah nak masuk kan gambar.. cikmah buat yg 500pcs memang hebattt.. hehehe..

tapi bila gambar dah dapat, seronok pulak rasa.. rasa nak print lagi.. hehehee :)

cik mah said...

Yeker..hehe..cik mah xedit2 pun..masukkan cepat2 je semua..just rotate2 je bg elok...dah dpt gmbr..wah..best sngt rasa kan..

sya mimie said...

asslmkm cikmah.. buat secara online ke?
gambar zahra sekeping pin tak terprint lagi..

cik mah said...

Xla..mimie beli online..thwn download sofware..n masukkan gmbr n sent je..senang

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...