Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Thursday, 3 December 2015

Bercuti ke Krabi: Thai halal food restaurant krabi..

selamat pagi..sedikit review tentang krabi lagi...

ni kedai yg cik mah g masa sampai2 je dari krabi..xlarat masa tu nk cari jauh2..ni memang dekat je ngan hotel..simpang je..

kami makan nasi goreng je masa sampai2 tu..alang2 dah lapar masa tu..mkn je lah nasi terus..snng..hehehe...

gmbr nasi ada kat entry hari pertama di krabi ye..

makan masa hari pertama utk 2 orang skali air 200 Baht...nasi goreng tu boleh diterima tekak n sedap je..mcm kat malaysia juga..hehe...

ni gmbr kedainya..





hari last sebelum balik pun kami breaksfast lagi dekat sini..sj nk try pancake kat sini pulak...order 3 jenis berasingan...ada mango..cheese n nutella..

sedap semunya...yummy...


utk pancake ni 120 Baht..total 240 baht...tp kami kongsi separuh2 ngan bff..so jadi 120 bahtlah,.,.air kelapa 40 baht tu include skali ye..



yg ni pulak makan tgh hari sebelum berlepas ke airport..mkn kasi habis duit..hahaha...gitu skali tau..\

total2 ni 510 Baht utk 2 orang...sedap..sedap..sedap...berpuas hati sngt2...

udang n sotong tu sedap..paling best sebab udang tu dah belah tgh n besar..so snng nk mkan tau...tu yg best..hahaha...



alhamdulillah..layanan kedai pun okey ..cepat juga servisnyer..maybe xramai orng kot masa tu...

pape pun mmg kami berpuas hati..








TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

cik hani said...

makanan kat thai sedap2 yeee

cik mah said...

Aaa...sedap2...alhamdulillah..kami dpt kedai yg sedap..

E'in said...

bestnye pegi krabi! e'in plak tak tahu bile boleh pegi sane..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...