Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 March 2016

Azwa di astro ceria lah..


selamat pagi..

chakkk..excited hari ni nk share 2 entry lagi..

kali ni entry tentang azwa..

tgok tajuk mesti dah tau kan..

cik mah pernah post video azwa ni dekat ig..then tag DIDI & FRIENDS..

skali awal bulan mac hari tu didi ada comment kat video tu minta kebenaran nk amik utk astro ceria..

cik mah okey je..benarkan..



tadaa..ni kawan cik mah snapkan..cik mah kat rumah xde astro ceria..sbb pkai njoi..

tq aunty ameek amikkan gmbr azwa..

ni dah start dari minggu lepas hari rabu xsilap..ramai kaan2 mesej ckp nmpk azwa kat astro ceria..

sblm2 tu adalah cik mah gtau mungkin azwa ada nnti kat astro ceria..


ala..video xle nk upload pulak sbb kena lebih 100mb..huhu...

siapa nmpk azwa kat astro ceria??

suka betul die ngan didi tu..

ni masa azwa setahun 8 bulan..masa bulan puasa..dlm kereta..tunggu abah die belikan ummi chicken chop..mengidam katakan..hahaha

seronok pulak tgok anak sendiri dlm tv..hahaha...

tu je nk share..sbb ummi n maktok excited sngt..

sampai ada kawan tanya..klau azwa dapat tawaran berlakon..bg x??

ye lah..minah salleh sesat ni kan..lain dari lain..tu lain cerita lah..klau dpt baru pk kan ngan en suami..

setakat ni azwa cuma jadi model tudung kanak2 di prettyprincesszara je..

tu pun umi dah happy dah..

lagi2 skrng ni kaklong lagi hebat meniru ape kita buat..hahaha

oh ye klau nk tgok video tu..boleh tgok kat #didi&friends

okeylah tu je..tata..

TQ

PUAN MAH




                                     

3 00 sudi berkongsi cerita:

orked violet @ SYA said...

slolo comel. soh mmbr record skali. hehehehe

BIE said...

lololo.. pemes kak long azwa :) naqib pon dh jangkit sindrom didi & friends hehe

misz sheyla said...

laaa... azwa rupenye..ade gak tengok dlm iklan didi n friend..kemain lagi kenyit2 mate

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...