Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Monday, 28 March 2016

Throwback utk uzma..


Selamat pagi..

Thow back jap lah...

hari ni uzma dah 2 bulan dah..sekejapnyer lah syg umi ni dah 2 bulan kan..

Adik uzma mmg xsbr tunggu Feb...so props maternity shoot umi salah lah ek..hahaha...konon2 budget adik uzma lahir Feb 2016...tapi adik nk gak cepat jan 2016...

Alhamdulillah syukur semuanya selamat...



Gmbr dari ig ibu Azwa & uzma...dah 2 dah anak..bff tetap setia melayan cik mah amik gmbr..moga2 bff tersayang cik mah ni akan dikurniakan juga zuriat nnti...bnyk sejarah bff cik mah..kitaorang pernah sama2 melalui saat2 sedih bersama...pernah sama2 gugur...n pernah gak sama2 share berita gembira mengandung..TP perancangan Allah kan..kami redha..ape2 pun kami saling melengkapi..

Buat uzma..uzma pun kena sayang abi n ibu mcm kak long syg ibu n abi...

Ibu n abi mmg syg sngt kat Azwa n uzma tau...kena hormat die orang juga tau..

Uzma xde pun dlm gmbr sebab uzma dlm perut umi lagi...

Umi suka gmbr ni tau..

Hope kasih syg kita berpanjangan ke jannah..amin..

TQ

PUAN MAH


1 00 sudi berkongsi cerita:

Nana Aris said...

cik mah..nana ada tag cik mah dalam satu segmen ni..nanti join ye =)

http://ainasuraya.blogspot.my/2016/03/25-things-that-make-me-happy-25-perkara.html

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...