Free blog design by Louise Franks {Blog} Designs. Digiscrapping elements by Louise Franks{Digiscrapping} Designs.»

**Kawan baru**

hari demi hari yg indah...

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, 22 March 2016

Goodies bag utk birthday kaklong...

selamat pagi...

ni nk share tentang goodies bag utk birthday kaklong..

besdaynya xde buat pun..

sedekah gitu2 mje mcm dulu tu...

kali ni cik mah beli barang2 tu dekat MR DIY je..murah juga..then air kotak n makanan ringan lain tu beli dekat NSK..



total paper bag tu ada 20pcs..

yg ada dlm tu ..

belon...nk bg budak2 suka n boleh main2...sebab azwa pun suka belon sngt...

then ada yg tiup tu..bila kita tiup je kedapan benda tu..ape ke ntah namanya..hahaha...

pastu ada fruit puding...

ada waffer strawberi juga..

n last skali air kotak...

alhamdulillah..walaupun biasa2 je...

niat kita yg ikhlas kan...cik mah xsempat nk sambut sbb ngah sarat pun..nk kesana sini..huhu...mmg xsempat..n drive pun risau dah..

selebihnya air kotak tu...kaklonglah tukang minum..hahaha..wafer2 tu die xsuka pun...so abah n umi tukang makan..hehehe..

simple je pun...

t insyaallah kaklong dah besar nnti..3 ke 4 tahun ke baru best nk sambut besdaykan..kaklong pun excited..hahaha...alasan je kan ummi ni..

budget ni xsampai rm50 pun..okeylah kan..

TQ

PUAN MAH

3 00 sudi berkongsi cerita:

merahitujambu said...

besday diorg tp kita yang excitedkan

zeera lily said...

hb kaklong... bila nak jumpa aunty ni..

azizah green line said...

samalah buat simple camni..xde sambut2..bila dah besar baru leh buat majlis

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...